Home » D:News » Primul aeroport din România cu parcare cu sistem de recunoaștere a numărului mașinii

Primul aeroport din România cu parcare cu sistem de recunoaștere a numărului mașinii

Primul aeroport din România cu parcare cu sistem de recunoaștere a numărului mașinii
Publicat: 12.06.2020

Parcarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj este prima a unui aeroport din România dotată cu un sistem de recunoaștere a numărului de înmatriculare al mașinilor.

Sistemul duce la fluidizarea fluxurilor în cadrul parcării, în condițiile în care, în cazul abonaților, intrarea și ieșirea se face fără vreun contact cu barierele și echipamentele instalate.

„Pentru prima dată în România parcarea unui aeroport, cel din Cluj, este dotată cu un sistem de management performant, care permite recunoașterea numărului de înmatriculare al mașinilor. Această soluție facilitează tranzitul prin porțile de intrare și ieșire ale aeroportului, astfel încât sistemul recunoaște numărul de autoturismului, iar bariera se deschide automat”, a declarat Adrian Lotrean, administrator al companiei GOTO Parking care administrează parcarea aeroportului clujean, potrivit Mediafax.

Compania a continuat planurile de investiții și în perioada epidemiei de COVID și a finalizat sistemul de iluminat al parcării aeroportului clujean și de supraveghere video pe timpul nopții.

Investițiile făcute în ultimul an se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

În următorii ani, în funcție de evoluția epidemiei de COVID-19 și a numărului de pasageri de pe aeroport, compania intenționează construirea unui parking suprateran.

Parcarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj are o capacitate de peste 600 de locuri.

Vă recomandăm să citiți și:

Motivul bizar pentru care un pasager din Rusia a ales să vină fără haine în aeroport

Femeile-pilot din cel de-Al Doilea Război Mondial: Una dintre ele a devenit prima femeie comandant de aeroport din Europa

Smaranda Brăescu, prima paraşutistă şi a treia aviatoare a României. Ce s-a întâmplat după ce a fost ostilă regimului Petru Groza?

De pe aceste aeroporturi se pierd cele mai multe zboruri

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase