Home » D:News » Congresul american vrea ca Pentagonul să ofere mai multe detalii despre OZN-uri

Congresul american vrea ca Pentagonul să ofere mai multe detalii despre OZN-uri

Congresul american vrea ca Pentagonul să ofere mai multe detalii despre OZN-uri
Credit foto: Pixaby
Publicat: 01.07.2020

Membrii Congresului vor ca agențiile de informații să dezvăluie toate informațiile legate de OZN-uri.

Fenomenele aeriene neidentificate sau OZN-urile, termen cu care suntem mai familiari, reprezintă o parte importantă a teoriilor conspirației din întreaga lume. De asemenea, aceste întâlniri misterioase au atras atenția ofițerilor superiori din armele armatei americane, Marina stabilind chiar un ghid pentru raportarea acestora.

Comisia pentru Informații a Senatului SUA vrea ca agențiile de informații și Pentagonul să publice toate informaațiile legate de fenomenele aeriene neidentificate. Membrii Comisiei au votat o prevedere care ar permite o dezbatere publică legată de modul în care guvernul american tratează această situație,notează Futurism.

O posibilă amenințare

În prezent, această propunere a fost adoptată doar de membrii Comisiei, dar aceasta face parte dintr-un pachet de legi mai mare care ar urma să fie supus votului în fața întregului Senat. De asemenea, chiar dacă trece de acest vot, proiectul de lege trebuie să fie semnat și de către președintele Trump, înainte de a produce efecte.

„Comisia rămâne îngrijorată de faptul că nu există un proces complet unificat și cuprinzător în cadrul guvernului federal pentru colectarea și analizarea informațiilor privind fenomenele aeriene neidentificate, în ciuda potențialei amenințări pe care acestea le ridică”, au scris membrii Comisiei într-un raport.

Analiștii politici din State nu știu dacă Senatul va aproba sau va respinge acest proiect care prevede publicare informațiilor despre OZN-uri. De asemenea, aceștia explică faptul că este greu de precizat care vor fi urmările adoptării unui astfel de pachet legislativ.

Citește și:

Întâlnirea avioanelor militare americane cu trei OZN-uri. VIDEO dezvăluite de Pentagon

5 caracteristici ale OZN-urilor, identificate de un fost investigator al Pentagonului

Marina Statelor Unite stabileşte un ghid pentru raportarea potenţialelor întâlniri cu OZN-uri

OZN nu înseamnă în mod automat vizitatori extratereştri

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase