Home » D:News » „Bestia din Siberia” a recunoscut încă două crime. Procurorii ruși cred că totalul victimelor ajunge la 200

„Bestia din Siberia” a recunoscut încă două crime. Procurorii ruși cred că totalul victimelor ajunge la 200

Publicat: 25.07.2020

Cel mai îngrozitor criminal în serie al Rusiei a mărturisit încă două crime, două femei fiind ucise pentru că el își „dorea o vacanță”.

Totalul crimelor desfășurate de Mikhail Popkov a ajuns acum la 83, deși autoritățile ruse cred că cifra ar putea fi mult mai mare.

Ucigașul în serie, cunoscut drept „Vârcolacul” sau „Bestia din Siberia”, a fost transferat la peste 4.600 de kilometri depărtare de închisoarea în care se află și dus în regiunea sa natală Irkutsk pentru o nouă investigație asupra ultimelor sale mărturisiri, crimele având loc în 1995 și 1998.

Când a început masacrul desfășurat de Mikhail Popkov

Înainte să le mutilize, Popkov își viola mai întâi victimele, care erau toate femei cu excepția unui bărbat care era polițist.

Apoi, criminalul folosea unelte artizanele confecționate din cuțite, topoare, bâte de baseball sau șurubelnițe pentru a-și omorî victimele.

Masacrul desfășurat de Popkov a început în 1992 și a continuat până în 2010. Acesta a fost deja condamnat pentru 81 de crime.

Polițiștii se așteaptă și la mai multe mărturisiri, iar procurorul principal în acest caz a declarat că numărul total de victime ar putea fi „mai aproape de 200”.

În cadrul unei înregistrări video macabre, maniacul de 56 de ani, care nu va fi niciodată eliberat din închisoare, a recunoscut că a ucis o femeie pe care a „agățat-o” pe strada Karl Marx, în orașul său natal, Angarsk.

„Bestia din Siberia” le-a povestit procurorilor cum și-a ucis victimele

Popkov a vizitat locul crimei într-o pădure, acolo unde este acuzat că a violat-o și a ucis-o.

Totodată, Popkov a recunoscut că a forțat-o să întrețină reluații sexuale și le-a spus detectivilor că „ne-am certat și am omorât-o”. „Am lovit-o în cap. A căzut și nu a mai dat semne că trăiește”, a mai spus criminalul. Popkov a „scris o declarație de vinovăție”, au transmis autoritățile ruse, potrivit Mirror.

Ambele femei erau declarate dispărute, iar una dintre ele era chiar o vecină a criminalului, potrivit surselor din poliție.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Bestia din Siberia: ”Poate sunt cel mai rău criminal în serie din istoria Rusiei, dar am fost un soţ şi tată bun”

John George Haigh, criminalul în serie britanic de la mijlocul secolului XX care îşi dizolva victimele în acid sulfuric

Ted Bundy, cel mai odios criminal în serie din toate timpurile. Înainte să înceapă să ucidă a salvat vieţi

Patru criminali în serie care au şocat prin cruzimea faptelor. Între ei, şi Dincă

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase