Home » D:News » Volkswagen amenință că poate depăși Tesla la nivel de producție

Volkswagen amenință că poate depăși Tesla la nivel de producție

Volkswagen amenință că poate depăși Tesla la nivel de producție
Sursa foto: Wikimedia
Publicat: 08.09.2020

Volkswagen este în măsură să depășească Tesla, atât în ​​ceea ce privește numărul de mașini electrice produse, cât și în materie de dezvoltare software, a declarat președintele comitetului de întreprindere Bernd Osterloh pentru ziarul Welt am Sonntag, într-un interviu citat de Bloomberg.

„Dacă Tesla înființează trei fabrici în care pot fi produse între 300.000 și 500.000 de mașini, atunci vorbim despre un număr de unități cuprinse între 900.000 și 1,5 milioane. Vrem să realizăm același lucru în 2023, probabil chiar mai devreme”, a declarat Osterloh.

Platforma modulară a VW oferă producătorului de automobile un avantaj „imens”, întrucât poate construi pe aceasta orice vehicul, de orice marcă, a spus Osterloh.

Care este avantajul mașinilor Tesla

Osterloh se așteaptă, de asemenea, ca grupul de lucru de inginerie „Artemis” sub conducerea CEO-ului Audi, Markus Duesmann, să depășească avantajul tehnologic al Tesla. Noua Car Software Organization, unde sunt cumulate toate operațiunile software ale producătorilor de automobile, este pasul potrivit în această direcție, a declarat Osterloh, potrivit Mediafax.

„Avantajul lor este că au deja software-ul în mașini și îl folosesc pentru a colecta date”, a spus el. „Dar dacă vom introduce sistemul în mașinile noastre, vom avea mult mai multe date într-un timp scurt. ”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase