Home » D:News » Cum să cumperi avantajos cu un buget limitat și dacă ai ratat reducerile de sezon

Cum să cumperi avantajos cu un buget limitat și dacă ai ratat reducerile de sezon

Cum să cumperi avantajos cu un buget limitat și dacă ai ratat reducerile de sezon
Publicat: 08.09.2020

Tocmai ai ratat sezonul reducerilor, BlackFriday și ofertele speciale, cu discounturi de până la 90%? Nu trebuie să-ți faci probleme! Online, de fiecare dată vei găsi promoții și campanii cu discount, chiar și atunci când bugetul tău este limitat. Tot ceea ce contează este să știi când, de unde și cum să cumperi în mod avantajos, astfel încât să-ți mai rămână și bani în buzunar.

Plus că, mega reducerile de sezon, promoțiile de Black Friday sau Cyber Monday sunt cele mai aglomerate perioade online, iar nu toate produsele sunt disponibile ori stocul este limitat. Așa că, afla acum cum poți să cumperi ce-ți place, dar și să ieși pe plus atunci când cumperi online.

Reducerile de sezon versus reducerile din afara sezonului

Aproximativ 50% dintre posesorii de dispozitive mobile se conectează online în perioada reducerilor de sezon și de Black Friday. 53% sunt deja conectați în perioade desfășurării promoțiilor de CyberMonday. Ce înseamnă acest lucru pentru cumpărătorii cu buget limitat? Opțiuni puține dintre care să aleagă și oferta care se epuizează instant. De asemenea, înaintea unor astfel de evenimente, cu câteva săptămâni și chiar zile înainte începerea perioadei de reduceri, prețurile cresc, de cele mai multe ori la un nivel semnificativ, înainte de a fi reduse. Prin urmare, nu economisești cu adevărat în perioadele de reduceri atât de populare. Iată cum poți să ieși în avantaj dacă ai ratat aceste oportunități:

  • Promoțiile din intervalul următor acestor ocazii oferă prețuri foarte avantajoase și pentru că ai timp la dispoziție poți folosi coduri promoționale din România, ceea ce îți va permite să obții extra reduceri;
  • Ocaziile speciale în care magazinele organizează evenimente de tipul Black Friday, în afara intervalului obișnuit, așa cum este cazul Evomag sau Elefant;
  • Ofertele speciale de genul Fashion Sale sau Final Sale pentru anumite colecții disponibile în magazinele online;
  • Abonează-te la newsletterele site-urilor ale căror produse te interesează și vei obține un dublu avantaj – afli din timp despre reduceri, oferte promo și promoțiile speciale și poți primi coduri și cupoane cu extra reduceri la cumpărături;
  • Afiliază-te la cluburile magazinelor și transformă cumpărăturile tale regulate în reduceri la viitoare achiziții;
  • Caută ofertele Outlet, pentru că, în mod normal, prețurile beneficiază de reduceri mare, de peste 70%.

Iată că nu are rost să îți pară rău în caz că ai ratat sezonul reducerilor sau promoțiile foarte populare printre cumpărătorii online. Întotdeauna vei primi o oportunitate de a beneficia de reduceri consistente, chiar dacă nu este vorba despre cele mai mari discounturi!

Cum poți eficientiza colectarea de cupoane de reduceri și coduri promo online?

Astăzi este foarte ușor să beneficiezi de cumpărături inteligente, la prețuri reduse și cu avantaje maxime, așa cum este posibilitatea de a economisi. Pentru că există site-uri care se ocupă de colectarea cupoanelor și codurilor promo care îți oferă acces la reduceri în numeroase magazine online.

Este și cazul Promocodius, care oferă coduri, cupoane și oferte în 17 state, inclusiv în România. Grație avantajelor oferite și varietății magazinelor disponibile, nu o să-ți mai pară niciodată rău că ratat reducerile de sezon. Dimpotrivă, te vei bucura să descoperi că și atunci când ai un buget limitat, poți să faci economii, dacă știi cum să cumperi inteligent!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase