Home » D:News » Un pilot american a dezvăluit că un OZN pe care l-a urmărit în 2004 a comis un „act de război”

Un pilot american a dezvăluit că un OZN pe care l-a urmărit în 2004 a comis un „act de război”

Un pilot american a dezvăluit că un OZN pe care l-a urmărit în 2004 a comis un „act de război”
Fostul pilot a mai povestit că a încercat să se apropie de obiect, însă atunci când a încercat obiectul a accelerat atât mult încât a dispărut în jumătate de secundă.
Publicat: 20.09.2020

Un fost pilot de avioane de luptă din Marina SUA a vorbit despre întâlnirea sa cu un OZN în formă de „Tic Tac”, dezvăluind că obiectul zburător a comis un „act de război”.

Fostul comandant David Fravor și-a amintit întâlnirea ciudată care a avut loc în urmă cu 16 ani în San Diego, la data de 8 septembrie, în timpul unei emisiuni cu cercetătorul Lex Fridman de la MIT.

Fravor a povestit că a fost trimis să investigheze anomalii radar și apoi a descris ce a văzut drept „nimic din ce am mai întâlnit vreodată”. Obiectul zburător în formă de „Tic Tac” a putut să se răsucească într-o clipită și să devină invizibil pentru radar.

„Nu știu cum te simți tu, dar eu sunt speriat”

Fravor era acompaniat și de alți piloți care au putut să filmeze obiectul zburător. Înregistrările video au fost date publicității de un grup de cercetare a OZN-urilor condus de Tom DeLonge, fost solist al trupei punk Blink 182, iar apoi declasificate de Pentagon în 2020.

„Nu este ca și cum l-am văzut și apoi a dispărut sau am văzut lumini pe cer și apoi au dispărut. Ne-am uitat la acest obiect în plină zi, pe un cer complet senin”, a declarat Fravor.

Fostul pilot a mai povestit că a încercat să se apropie de obiect, însă atunci când a încercat obiectul a accelerat atât mult încât a dispărut în jumătate de secundă.

„Țin minte că i-am spus tipului din spatele meu, nu știu cum te simți tu, dar eu sunt speriat”, a mai spus Fravor.

„Atunci când bruiezi o altă platformă, este un act de război”

După ce a aterizat, Fravor a povestit întâmplarea sa unui alt pilot, Chad Underwood.

Underwood a găsit OZN-ul, însă atunci când și-a îndreptat radarul spre obiect semnalul a fost pertubat, scrie Fox News.

„Radarul este destul de inteligent încât atunci când semnalul se întoarce și a fost perturbat, radarul îți spune, îți dă detalii și poți să îți dai seama că a fost perturbat. Atunci când bruiezi o altă platformă, tehnic vorbind acesta este un act de război”, a mai explicat Fravor.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Întâlnirea avioanelor militare americane cu trei OZN-uri. VIDEO dezvăluite de Pentagon

Cum a întrerupt o ”invazie” OZN un exerciţiu militar al NATO

Există Hangarul 18? Teoriile consipraţiei spun că acolo Guvernul SUA desfăşoară experimente pe extratereştri

OZN nu înseamnă în mod automat vizitatori extratereştri

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase