Home » D:News » O mașină Tesla Model Y s-a transformat brusc în „decapotabilă”, după ce și-a pierdut acoperișul în mers

O mașină Tesla Model Y s-a transformat brusc în „decapotabilă”, după ce și-a pierdut acoperișul în mers

O mașină Tesla Model Y s-a transformat brusc în „decapotabilă”, după ce și-a pierdut acoperișul în mers
Sursa foto: Twitter
Publicat: 08.10.2020

Tesla s-a transformat din producător de automobile într-un jucător de temut pe piața auto, atrăgând atenția oamenilor, în special a pasionaților de automobile.

Mai mult, Tesla a dovedit că poate obține profit în ciuda pesimismului care înconjoară compania în mod constant și convins producătorii de automobile mai tradiționali să se aventureze în fabricarea vehiculelor electrice după succesul înregistrat cu modelele S, Model X și Model 3.

Cel mai recent vehicul lansat de Tesla este Modelul Y, un crossover al Modelului 3, acesta primind recenzii mixte de când a fost lansat.

Problemele nu par să se oprească prea curând pentru Tesla

Comentariile despre mașinile Tesla nu sunt tocmai bune, unele criticând calitatea, care uneori se pare că lasă de dorit. Unii oameni au anunțat că portbagajele nu se închid cum trebuie, iar alții s-au plâns de probleme legate de „aripile de fluture”, portierele Modelului X.

Totuși, se pare că problemele nu se vor opri în curând, cea mai recentă fiind relatată de un proprietar de Model Y. Potrivit postării unui utilizator pe rețeaua de socializare Twitter, acoperișul Modelului Y a căzut pe autostradă în timp ce acesta se afla la volan.

Au simțit o adiere de vânt și au crezut că era vorba de un geam deschis

Utilizatorul a publicat și un videoclip al mașinii sale rămase fără acoperiș, care a adunat peste 100.000 de vizualizări de când a fost încărcat la data de 5 octombrie.

Potrivit utilizatorului de pe Twitter, tatăl său a fost cel care a cumpărat Modelul Y și l-a adus pe fiul său doar în cazul în care ar fi avut nevoie de ajutor cu tehnologia mașinii. Cei doi conduceau pe autostradă, deplasându-se spre acasă, atunci când au simțit o adiere de vânt, despre care au crezut inițial că era doar de la un geam deschis.

Ce au spus cei de la reprezentanța auto

Însă, un minut mai târziu, întregul acoperiș de sticlă al mașinii pur și simplu a zburat. Cei doi s-au panicat inițial, iar apoi s-au întors la reprezentanță cu mașina „decapotabilă”, potrivit Science Times.

Cei doi au chemat imediat autoritățile pentru a le informa că un acoperiș de mașină se află pe autostradă pentru a evita orice accident. Între timp, managerul reprezentanței auto a spus că fie sigiliul acoperișului era defect, fie cei din fabrică au uitat să îl sigileze complet. Concluzia este destul de evidentă. Deocamdată, Tesla nu a oferit o explicație pentru incident.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Elon Musk crede că ar putea exista un milion de robo-taxiuri Tesla până la finalul anului

Elon Musk nu se va vaccina împotriva COVID

Elon Musk a anunțat când va fi disponibil un model Tesla mai ieftin

Tesla îşi bate propriul record. Câte mașini a livrat compania lui Elon Musk în trimestrul al treilea

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase