Home » D:News » Meteorologii anunță un sfârșit de toamnă cu vreme frumoasă, însă va ploua în mai multe regiuni

Meteorologii anunță un sfârșit de toamnă cu vreme frumoasă, însă va ploua în mai multe regiuni

Meteorologii anunță un sfârșit de toamnă cu vreme frumoasă, însă va ploua în mai multe regiuni
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 26.10.2020

Vremea va fi frumoasă în următoarele săptămâni. Este estimarea făcută de specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie care spun că temperaturile vor fi peste limitele normale în special în sud-estul țării. De asemenea, va ploua în mai multe regiuni ale țării.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 26 octombrie-2 noiembrie temperaturile vor fi mai ridicate decât este normal, în special în regiunile estice și sud-estice. Nu va ploua foarte mult cu excepția zonelor extracarpatice și montane.

Precipitații în noiembrie

Apoi între 2 noiembrie și 9 noiembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, local, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea la sfârșitul lunii noiembrie

În intervalul 9 noiembrie-16 noiembrie, temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această săptămână, în toate regiunile, și va ploua în special în sud-est, potrivit Mediafax.

În săptămâna 16 noiembrie-23 noiembrie va fi mai cald în sud-est și va ploua mai mult în sud-vest. În rest, atât temperaturile, cât și nivelul precipitațiilor vor fi în limitele normale pentru finalul toamnei.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase