Home » D:News » Institutul Cantacuzino a lansat un supliment antioxidant și de stimulare a imunității

Institutul Cantacuzino a lansat un supliment antioxidant și de stimulare a imunității

Institutul Cantacuzino a lansat un supliment antioxidant și de stimulare a imunității
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 01.12.2020

Institutul Cantacuzino a lansat pe piață imunomodulotaroul OROSTIM HV, un supliment alimentar care va crește rezistența organismului la infecții, în special ale tractului respirator superior.

Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului, a precizat că este vorba despre un supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

„Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariției acestor infecții respiratorii”, adaugă Oancea.

Produsul este disponibil numai la punctul de vânzare al Institutului

Produsul va putea fi cumpărat începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului.

„Va fi comercializat atât pentru copii, cu flacoale de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și forma pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei. Tratamentuleste de 10 zile, trei luni consecutiv”, mai a spus directorul Institutului Cantacuzino.

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase