Home » D:News » MESAJE de 8 MARTIE 2021. Cele mai frumoase urări, felicitări și sms-uri pentru toate femeile, mame, soții și iubite

MESAJE de 8 MARTIE 2021. Cele mai frumoase urări, felicitări și sms-uri pentru toate femeile, mame, soții și iubite

Publicat: 07.03.2021

MESAJE de 8 MARTIE 2021. Ziua Internaţională a Femeilor se sărbătoreşte pe 8 martie. Un simbol al luptei pentru drepturile femeilor și apoi o sărbătoare a mamelor din ţările fostului bloc sovietic, ziua de 8 martie a devenit un prilej de bucurie şi răsfăţ pentru toate femeile din lume.

Mai jos găsești cele mai frumoase idei pentru mesaje, urări, felicitări şi sms-uri pe care le poți trimite tuturor doamnelor şi domnișoarelor din viața ta.

Mesaje de 8 Martie 2021 pentru mame

„Pentru ziua ta, mămico, îţi trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primavară-n el. La mulţi ani de 8 martie!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani!”

GALERIE FOTO

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

Mesaje de 8 Martie 2021 pentru mămici

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea…”

„Mamă, tu eşti cea care mi-ai dat viaţă, mi-ai călăuzit paşii, m-ai strâns în braţe atunci când mi-a fost frică şi greu, m-ai dojenit atât de rar, deşi eu îți greşeam atât de des. Am ajuns un om mare datorită ţie. La mulţi ani, mămico!”

Mesaje de 8 Martie 2021 și Ziua femeii pentru iubite

„O rază de soare, o floare, o pată de verdeaţă şi dragostea mea necondiţionată, La mulţi ani, de Ziua Femeii, iubita mea!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Dacă ţi-aş trimite 1.000 de flori, tot nu ar fi suficient să întruchipez frumuseţea, candoarea şi blândeţea ta. Te iubesc, femeie minunată!”

„O femeie îi cunoaşte chipul bărbatului pe care îl iubeşte precum marinarul cunoaşte marea”. – Honore de Balzac

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„De 8 Martie senin, într-un cadru anonim, primăvara a sosit în al iernii asfinţit. La mulţi ani, iubita mea!”

Mesaje de 8 Martie 2021 și Ziua femeii pentru soții

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

„Azi, de 8 martie, fii un fluture colorat, care zboară zglobiu, şi se aşează pe minunatele flori ale primăverii. La mulţi ani, primăvara mea pură şi frumoasă!”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

„Poate că, într-adevăr, ochii femeii iubite sunt marginea lumii”. – Grigore Vieru

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Mesaje de 8 Martie 2021 și Ziua femeii

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 martie!”

„Fără femei, omenirea nu poate exista. Ele dau viaţă, stabilitate şi dragoste. Iar tu, iubita mea, eşti mai mult decât atât. Eşi lumina care îmi călăuzeşte calea în tot ceea ce fac. La mulţi ani, de 8 martie, Ziua Femeii!”

Mesaje de 8 Martie 2021 pentru toate femeile

„Ani frumoşi să-ţi vână-n cale! Sănătate şi… parale!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

„O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulți ani de 8 martie!”

Mesaje de 8 Martie 2021, Ziua Internațională a Femeii

„De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

„Astăzi este 8 martie, Ziua Femeii, Ziua Mamei. Tu eşti ambele, iar dragostea ce ţi-o port nu poate fi redată în câteva cuvinte. Îţi mulţumesc că exişti, că faci ca fiecare zi a familiei noastre să fie minunată. La mulţi ani, mamă, femeie, iubita mea!”

„Închin paharul pentru noi Femeile! pentru bărbaţii care ne au, pentru nenorociţii care ne-au avut şi pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască!Pentru toate femeile frumoase pe care vreau să le văd fericite!”

Vă mai recomandăm să citiți și:

MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Cele mai frumoase, originale, inspirate şi amuzante mesaje, SMS-uri şi felicitări de Sfânta Maria

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri şi felicitări de Florii

MESAJE DE SFÂNTA MARIA MICĂ. Cele mai originale, frumoase şi inspirate mesaje, urări, SMS-uri şi felicitări de Sfânta Maria pentru cei dragi şi nu numai

MESAJE DE PAŞTE 2020. Felicitări, urări şi sms-uri frumoase de Paşte pentru familie, prieteni, cei dragi, colegi sau cunoştinţe

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase