Home » D:News » Harta centrelor în funcție de tipurile de vaccin este disponibilă. Pot fi văzute și locurile libere

Harta centrelor în funcție de tipurile de vaccin este disponibilă. Pot fi văzute și locurile libere

Harta centrelor în funcție de tipurile de vaccin este disponibilă. Pot fi văzute și locurile libere
Sursa foto: Guvernul României
Publicat: 26.03.2021

Harta centrelor pe tipuri de vaccin este disponibilă mai devreme decât era anunțat, potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV). Românii vor ști și numărul locurilor disponibile, precum și câți sunt înscriși pe lista de așteptare.

CNCAV, cu suportul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a devansat implementarea modificărilor aduse platformei de programare la vaccinul împotriva coronavirusului.

Astfel, joi a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin și este disponibilă pe site-ul de informare.

Ce cuprinde harta interactivă ?

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

„Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca”, anunță CNCAV.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase