Home » D:News » Numărul victimelor prăbuşirii blocului rezidenţial din Miami, în creștere

Numărul victimelor prăbuşirii blocului rezidenţial din Miami, în creștere

Numărul victimelor prăbuşirii blocului rezidenţial din Miami, în creștere
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 15.07.2021

Bilanţul prăbuşirii imobilului rezidenţial din Miami-Dade, Florida, a ajuns la 94 de morţi, iar alte 22 de persoane sunt în continuare dispărute, au anunţat luni autorităţile, conform postului local Fox 2 KTVU.

Bilanţul a fost anunţat de primarul districtului Miami-Dade, Daniella Levine Cava, care a precizat că 83 de cadavre din cele 94 recuperate au fost deja identificate.

Alte 22 de persoane rămân dispărute. Directorul Pompierilor din Miami-Dade, Alan Cominski, a afirmat că operaţiunile de căutare a cadavrelor vor continua câteva săptămâni, potrivit Mediafax.

Blocul rezidenţial de 12 etaje s-a prăbuşit parţial pe 24 iunie

Echipe de experţi încearcă să găsească probe pentru a stabili cu exactitate cauza prăbuşirii imobilului.

Blocul rezidenţial de 12 etaje, situat în zona Surfside din Miami-Dade, în statul Florida, s-a prăbuşit parţial pe 24 iunie. Ulterior, autorităţile au demolat controlat restul clădirii, de teamă că s-ar fi putut prăbuşi din cauza unei furtuni tropicale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase