Home » D:News » Prognoza pentru următoarele săptămâni. Cum va fi vremea la sfârșit de august

Prognoza pentru următoarele săptămâni. Cum va fi vremea la sfârșit de august

Prognoza pentru următoarele săptămâni. Cum va fi vremea la sfârșit de august
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 16.08.2021

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pe patru săptămâni.

Vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în prima săptămână a intervalului, iar în a doua temperaturile vor fi mai mici decât cele specifice perioadei.

Săptămâna 16.08.2021 – 23.08.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în jumătatea nordică a țării, mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local în extremitatea de sud-vest.

Săptămâna 23.08.2021 – 30.08.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 30.08.2021 – 06.09.2021

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, potrivit Mediafax.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 06.09.2021 – 13.09.2021

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele noramale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase