Home » D:News » Motivul pentru care doi şefi de la FDA, responsabili de campania de vaccinare în SUA, îşi dau demisia

Motivul pentru care doi şefi de la FDA, responsabili de campania de vaccinare în SUA, îşi dau demisia

Motivul pentru care doi şefi de la FDA, responsabili de campania de vaccinare în SUA, îşi dau demisia
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 02.09.2021

Doi experţi pe vaccinul anti-COVID de la FDA (Food and Drug Administration) anunţă că îşi vor da demisia, potrivit Bloomberg.

Marion Gruber, specialistă pe cercetarea vaccinurilor, îşi va da demisia pe 31 octombrie, iar Phillip Krause, şef pe evaluare biologică şi cercetare, va pleca în noiembrie.

Experţii spun că au muncit enorm

Cei doi specialişti în sănătate în Statele Unite spun că motivul ar fi faptul că administraţia Biden a anunţat noile prevederi ale campaniei de vaccinare înaintea instituţiei FDA, potrivit Mediafax.

Experţii spun că au muncit enorm pentru a evalua repede serurile Moderna, Johnson & Johnson, Pfizer şi BioNTech şi sunt frustraţi de faptul că echipa lui Biden a anunţat deja că urmează efectuarea de noi doze în rândul americanilor vaccinaţi, fără să aştepte concluziile FDA.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase