Home » D:News » Vremea în următoarele săptămâni. Cum arată prognoza anunțată de ANM

Vremea în următoarele săptămâni. Cum arată prognoza anunțată de ANM

Vremea în următoarele săptămâni. Cum arată prognoza anunțată de ANM
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 06.09.2021

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu excepția săptămânii 6-13 septembrie, când vor fi mai coborâte, se arată în prognoza pe următoarele patru săptămâni publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în cele extracarpatice.

Săptămâna 06.09.2021 – 13.09.2021

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 13.09.2021 – 20.09.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 20.09.2021 – 27.09.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nord-estice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

Săptămâna 27.09.2021 – 04.10.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte în cele nordice, potrivit Mediafax.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase