Home » D:News » O companie vrea să plătească o persoană pentru a viziona 13 filme de groază. Suma pe care o va achita

O companie vrea să plătească o persoană pentru a viziona 13 filme de groază. Suma pe care o va achita

Publicat: 14.09.2021
O companie vrea să plătească o persoană pentru a viziona 13 filme de groază. Suma pe care o va achita
Credit foto: Shutterstock

O companie financiară va plăti 1.300 de dolari unei persoane pentru a viziona 13 filme de groază cu scopul de a afla cât de mare trebuie să fie bugetul unei astfel de pelicule pentru a induce starea de frică în timpul vizionării.

FinanceBuzz vrea  să angajeze pe cineva care să-și analizeze ritmul cardiac în timpul filmului de groază. Persoana va urmări, în octombrie, 13 dintre cele mai înspăimântătoare pelicule horror realizate vreodată și își va monitoriza ritmul cardiac folosind Fitbit, a declarat compania, citată de CNN.

„Noi, cei de la FinanceBuzz, murim de nerăbdare să știm dacă filmele de groază cu bugete ridicate produc sperieturi mai puternice decât cele cu bugete reduse. Ne veți ajuta să descoperim dacă bugetul unui film are impact și poate induce frica, purtând un Fitbit pentru a vă monitoriza ritmul cardiac, în timp ce veți urmări 13 filme de groază”, mai precizează compania.

Filmele de groază care trebui vizionate de persoana angajată

Persoana aleasă va trebui să vizioneze, între 9 și 18 octombrie, filmele „Saw,” „Horror Amityville,” „A Quiet Place,” „A Quiet Place Part 2,” „Candyman”, „Insidious,” „The Blair Witch Project,” „Sinister,” „Get Out,” „The Purge,” „Halloween (2018),” „Paranormal Activity” și „Annabelle.”

FinanceBuzz îi va oferi persoanei care va viziona filmele un emițător Fitbit, împreună cu 1.300 dolari și un card cadou cu 50 de dolari pentru a acoperi costurile de închiriere pentru filmele alese.

Cei interesați trebuie să completeze un formular și să-l trimită companiei până pe 26 septembrie, iar FinanceBuzz va desemna câștigătorul până la 1 octombrie.

Citește și:

Trei scenarii de filme de groază care au avut loc în realitate, dar care au fost şterse din cărţile de istorie

Top 10 cântece din filme care au marcat istoria muzicii

10 filme japoneze de groază pe care nu trebuie să le vezi sub nicio formă singur

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase