Home » D:News » Acuzațiile unui fost oficial al Partidului Comunist: China a răspândit în mod deliberat Covid

Acuzațiile unui fost oficial al Partidului Comunist: China a răspândit în mod deliberat Covid

Acuzațiile unui fost oficial al Partidului Comunist: China a răspândit în mod deliberat Covid
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 24.09.2021

Wei Jingsheng, fost membru al partidului comunist chinez, a declarat că China a răspândit în mod deliberat Covid la un turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal.

Wei Jingsheng a declarat că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi fost primul eveniment de super-răspândire a virusului.

Turneul internațional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan – orașul aflat la originea pandemiei Covid-19 – cu două luni înainte ca China să notofice Organizația Mondială a Sănătății despre primele cazuri.

Jingsheng susține cu nu este întâmplător faptul că unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care sau participat la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă. Declarațiile sale au fost făcute filmul documentar produs de Sky News „What Really Happened in Wuhan”,

Guvernul chinez a efectuat un „exercițiu neobișnuit”

El susține că a auzit că guvernul chinez a efectuat un „exercițiu neobișnuit” în timpul jocurilor, potrivit mediafax. Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal al Departamentului de Stat al SUA Miles Yu.

El a spus că sportivi francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu, prezentând simptome asemănătoare Covid, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase