Home » D:News » Un italian a fost chemat la Poliție să-și ridice mopedul furat în 1998

Un italian a fost chemat la Poliție să-și ridice mopedul furat în 1998

Un italian a fost chemat la Poliție să-și ridice mopedul furat în 1998
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 21.11.2021

Un moped furat în 1998 dintr-o localitate din Italia a fost găsit după 23 de ani. Proprietarul, neîncrezător când a fost chemat la Poliție să-și ridice modepul, spune că parcă s-ar întoarce în timp.

„Este ca și cum te-ai întoarce în timp” – este ceea ce le-a spus un bărbat în vârstă de 50 de ani din Salerno carabinierilor din Foggia când l-au contactat să-l anunțe că i-au găsit mopedul furat în urmă cu 23 de ani.

Zilele trecute, în timp ce carabinierii făceau un control în zona Carlantino din Foggia, au observat un bărbat care conducea un moped vechi, conform ANSA.

Mopedul fusese furat din Salerno în 1998

L-au oprit pentru un control, iar bărbatul le-a spus că este vorba despre o „bicicletă”. În acel moment, carabinierii au căutat în baza de date și au descoperit că mopedul fusese furat din Salerno în 1998.

Aceștia l-au contactat imediat pe proprietarul mopedului. Proprietarul, încă neîncrezător, a mers la poliția din Salerno să își ridice mopedul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase