Home » D:News » Cybertruck-ul lui Elon Musk și ștergătorul său de parbriz au stârnit amuzamentul internauților

Cybertruck-ul lui Elon Musk și ștergătorul său de parbriz au stârnit amuzamentul internauților

Cybertruck-ul lui Elon Musk și ștergătorul său de parbriz au stârnit amuzamentul internauților
Foto: Cybertruck Owners Club/ YouTube
Publicat: 27.01.2022

Pare din ce în ce mai probabil că Cybertruck-ul lui Musk nu va ieși din fabrică în acest an. Și este păcat, pentru că se pare că mașina va avea unele dintre cele mai ciudate dotări.

Un videoclip divulgat recent arată o prezentare completă a unui prototip timpuriu al camionului brutalist. Este primul aspect real al unora dintre elementele de design pe care le are Cybertruck-ul lui Musk, inclusiv ștergătorul de parbriz incredibil de mare.

Poate că videoclipul este o modalitate de a-i liniști pe cei mai fervenți susținători ai Tesla, care sunt disperați să pună mâna pe o astfel de camionetă de peste doi ani, notează Futurism.

Cybertruck-ul lui Musk are un ștergător imens

Prima apariție a ștergătorului mamut a fost într-un videoclip filmat din dronă, care surprinde camionul făcând ture pe o pistă de testare în noiembrie 2021. Iar de aproape pare și mai mare și mai voluminos, acoperind câțiva metri de sticlă.

În mod ciudat, după cum spune persoana care filmează videoclipul, ștergătorul de parbriz uriaș nu pare că va fi capabil să țină ploaia departe de întregul parbriz.

„Acela este ștergătorul de parbriz? Este ridicol”, spune acea persoană în videoclip, conform subtitrărilor, căci imaginile nu au sunet.

Când va fi disponibil Cybertruck-ul lui Musk?

De asemenea, notabilă este și lipsa completă a mânerelor ușilor a vehiculului. Potrivit videoclipului, ușa se poate deschide prin atingerea cu telefonul sau cu un card de acces, similar celorlalte vehicule ale companiei.

Încă nu se știe când va fi disponibil Cybertruck-ul lui Musk, dar CEO-ul Tesla a sugerat într-un tweet din noiembrie că va „furniza o foaie de parcurs actualizată a produselor”.

„Anul acesta a fost un coșmar pentru lanțul de aprovizionare și nu s-a terminat!”, s-a plâns el atunci.

Vă recomandăm să citiți și:

Observatorul Astronomic din Galați monitorizează un asteroid periculos pentru Pământ

România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028

Motivul pentru care cercetătorii vor să foreze în inima unui vulcan din Islanda

Clienți și angajați s-au adăpostit într-un magazin IKEA din cauza unei furtuni de zăpadă

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase