Home » D:News » Tesla ar putea amâna lansarea Cybertruck cu încă un an. Care este cauza întârzierii?

Tesla ar putea amâna lansarea Cybertruck cu încă un an. Care este cauza întârzierii?

Publicat: 18.01.2022

Spre surprinderea nimănui, lansarea Tesla Cybertruck ar putea fi amânată până cel puțin în 2023, a divulgat un informator anonim.

Acesta a declarat că producția a fost împinsă până la începutul anului 2023, deoarece Tesla încă încearcă să modernizeze Cybertruck-ul suficient de mult încât să-l facă mai competitiv, scrie Futurism.

Această ultimă întârziere de producție a camionetei electrice, anunțată pentru prima dată la sfârșitul anului 2019, vine după ce data planificată de lansare pentru 2022 a fost eliminată de pe site-ul Tesla în această lună.

Lansarea Tesla Cybertruck nu va avea loc mai devreme de 2023

Tesla încă nu a oferit niciun fel de comentariu cu privire la afirmație, fapt ce nu surprinde deloc, având în vedere faptul că compania și-a concediat întreaga echipă de relații publice în octombrie 2020. Între timp, acțiunile companiei au scăzut cu șapte procente după apariția informației.

Conform informatorului anonim, informațiile despre această întârziere vin pe fondul competiției ample pe partea de camionete electrice din partea Ford, Toyota, General Motors și Rivian.

Tesla diferă de cele menționate mai sus nu doar prin baza sa de urmăritori fanatici, ci și prin numărul său uriaș de comenzi în așteptare, care, potrivit site-ului web Tesla Reservation Tracker, care are între unu și trei milioane de potențiali clienți cu unități blocate.

Un depozit rambursabil de 100 de dolari pentru un Cybertruck

Deși oamenii au plătit doar un depozit rambursabil de 100 de dolari pentru a rezerva un Cybertruck, acesta reprezintă totuși un profit de nouă cifre pentru companie, ca să nu mai vorbim de miliardele pe care le va încasa odată ce camioneta va fi într-adevăr produsă și cumpărată.

Deși poate nu este surprinzător faptul că se vor scurge cel puțin trei ani între anunțarea și lansarea Tesla Cybertruck, este totuși o pierdere pentru fanii care au cheltuit bani și au așteptat ani de zile pentru un camion electric care în prezent pare să fie o realitate tot mai îndepărtată.

Vă recomandăm să citiți și:

O mână robotică este atât de precisă încât poate ține un ou fără să-l spargă

Apple, aproape de o capitalizare de piață de 3.000 de miliarde de dolari

Pagina de Yelp a băncii JPMorgan, bombardată cu review-uri de o stea după tweetul lui Musk

Povestea mașinii care de aproape 50 de ani este parcată în același loc

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase