Home » D:News » Sângele vaccinaților, refuzat pentru operația unui copil. Autoritatea părintească, suspendată

Sângele vaccinaților, refuzat pentru operația unui copil. Autoritatea părintească, suspendată

Sângele vaccinaților, refuzat pentru operația unui copil. Autoritatea părintească, suspendată
Foto: Pixabay
Publicat: 11.02.2022

O familie din Italia refuză sângele persoanelor vaccinate, necesar operației copilului lor, cu boli cardiace. Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat autoritatea părintească și a încredințat copilul serviciilor sociale.

Ziarul „La Verità” l-a intervievat pe tatăl copilului, care a spus că la baza deciziei de a refuza sângele unor persoane vaccinate stau motive religioase și frica legată de presupusul risc al transmiterii de proteină Spike.

Băiețelul de 2 ani suferă de o boală cardiacă și trebuie operat urgent într-un spital din Bologna.

Ce a decis Tribunalul pentru minori din Bologna?

Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat provizoriu autoritatea părintească a părinților copilului și l-a încredințat serviciilor sociale. Judecătorul a considerat, în esență, că pentru sângele furnizat de spital există garanții de siguranță absolută, indiferent de origine, conform ANSA.

Părinții trebuie acum să-l aducă pe copil la spital pentru a fi operat.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase