Home » D:News » Sângele vaccinaților, refuzat pentru operația unui copil. Autoritatea părintească, suspendată

Sângele vaccinaților, refuzat pentru operația unui copil. Autoritatea părintească, suspendată

Publicat: 11.02.2022
Sângele vaccinaților, refuzat pentru operația unui copil. Autoritatea părintească, suspendată
Foto: Pixabay

O familie din Italia refuză sângele persoanelor vaccinate, necesar operației copilului lor, cu boli cardiace. Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat autoritatea părintească și a încredințat copilul serviciilor sociale.

Ziarul „La Verità” l-a intervievat pe tatăl copilului, care a spus că la baza deciziei de a refuza sângele unor persoane vaccinate stau motive religioase și frica legată de presupusul risc al transmiterii de proteină Spike.

Băiețelul de 2 ani suferă de o boală cardiacă și trebuie operat urgent într-un spital din Bologna.

Ce a decis Tribunalul pentru minori din Bologna?

Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat provizoriu autoritatea părintească a părinților copilului și l-a încredințat serviciilor sociale. Judecătorul a considerat, în esență, că pentru sângele furnizat de spital există garanții de siguranță absolută, indiferent de origine, conform ANSA.

Părinții trebuie acum să-l aducă pe copil la spital pentru a fi operat.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase