Home » D:News » Un copil de cinci ani din Afganistan a murit după ce a căzut și a rămas timp de patru zile într-o fântână

Un copil de cinci ani din Afganistan a murit după ce a căzut și a rămas timp de patru zile într-o fântână

Un copil de cinci ani din Afganistan a murit după ce a căzut și a rămas timp de patru zile într-o fântână
Sursa foto: Hepta
Publicat: 20.02.2022

Un copil de cinci ani a murit după ce a căzut și a stat patru zile într-o fântână. Incidentul s-a produs într-o localitate din sud-estul Afganistanului, a anunțat vineri un oficial taliban.

Copilul numit Haidar „ne-a părăsit definitiv”, a scris, pe Twitter, Anas Haqqani. „Este încă o zi de doliu pentru țara noastră”, a adăugat oficialul taliban, citat de Euronews.

Copilul a căzut marți în fântâna care nu are apă. Incidentul a avut loc în satul Shokak din provincia Zabul, aflată la aproximativ 400 de kilometri distanță de capitala Kabul.

Un incident asemănător s-a produs la începutul lunii februarie în Maroc

Salvatorii au ajuns la copil vineri dimineață. Victima era în viață, dar starea de sănătate nu era bună, au constatat aceștia.

Un incident asemănător s-a produs la începutul lunii februarie în Maroc. Un copil de cinci ani a căzut într-un puț, iar autoritățile au declanșat o amplă operațiune de salvare. Băiatul a fost scos la suprafață după cinci zile, dar ulterior a murit din cauza rănilor suferite.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase