Home » D:News » Volodîmîr Zelenski ar fi fost vizat de cel puțin trei încercări de asasinare

Volodîmîr Zelenski ar fi fost vizat de cel puțin trei încercări de asasinare

Volodîmîr Zelenski ar fi fost vizat de cel puțin trei încercări de asasinare
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 05.03.2022

Președintele ucrainean Volodîmîr Zelenski a fost vizat de cel puțin trei încercări de asasinare, potrivit unor rapoarte citate de Sky News.

Președintele Volodîmîr Zelenski a supraviețuit după ce a fost vizat de trei încercări de asasinare în ultimele zile, anunță The Times.

Jurnaliștii susțin că mercenari de la gruparea paramilitară Wagner și de la forțele speciale din Cecenia au fost trimiși să-l elimine pe Zelenski.

„Straniu” că echipa de securitate a lui Zelenski este atât de bine informată

Totuși, se pare că ucrainenii au fost informați despre aceste planuri de oficialii ruși care nu sunt de acord cu războiul din Ucraina.

The Times mai susține că Grupul Wagner a suferit pierderi în timpul misiunilor, iar o sursă a spus că este „straniu” faptul că echipa de securitate a lui Zelenski este atât de bine informată.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase