Home » D:News » Iubire în vreme de război. Doi militari ucraineni s-au căsătorit chiar pe front

Iubire în vreme de război. Doi militari ucraineni s-au căsătorit chiar pe front

Iubire în vreme de război. Doi militari ucraineni s-au căsătorit chiar pe front
Militari ai apărării teritoriale ucrainene, Valery și Lesya, s-au căsătorit pe frontul din Kiev. Credit: Profimedia
Publicat: 07.03.2022

Un cuplu de tineri a fost filmat în timp ce se căsătorea pe front în Ucraina, cei doi fiind îmbrăcați în uniformă militară și acompaniați de o serenadă cântată de ceilalți soldați.

O pereche de îndrăgostiți, formată din Lesya și Valeriy, care fac parte din apărarea teritorială, au sărbătorit nunta lor în apropiere de Kiev. Ambii tineri căsătoriți au fost aplaudați, iar mireasa pare să fi schimbat casca de protecție cu un voal alb. Imaginile de la nunta celor doi soldați au fost împărtășite de Paul Ronzheimer, reporter al publicației germane de știri BILD-Zeitung.

Un grup de colegi soldați s-a alăturat cuplului, iar un bărbat cânta la ceea ce pare a fi o bandura, un instrument muzical popular ucrainean, asemănător cu o lăută.

Căsătoriți în uniforma militară

De asemenea, unul dintre soldați pare să poarte o cruce creștin ortodoxă, des întâlnită la nunțile din această țară, unde religia este urmată de majoritatea oamenilor.

Militari ai apărării teritoriale ucrainene, Valery și Lesya, s-au căsătorit pe frontul din Kiev. Credit: Profimedia

Cei doi îndrăgostiți, Valery și Lesya, s-au căsătorit nu departe de punctul de control de la periferia Kievului, în contextul în care țara este atacată de Rusia, iar capitala a suferit multe pierderi în ultimele zile.

Tinerii căsătoriți au fost acompaniați de ceilalți colegi soldați, care i-au aplaudat și le-au cântat. Militarii au ținut flori în timp ce au sărbătorit cuplul de tineri căsătoriți chiar pe linia frontului.

Rusia a făcut progrese în sudul Ucrainei

Rusia a făcut progrese în sudul Ucrainei de la începutul conflictului din țară, cucerind orașul Herson și bombardând portul Mariupol, dar Odesa a fost până acum în mare parte cruțat, scrie DailyMail.

Kremlinul se pregătește să lovească Odesa și linia sa de apărare, în timp ce se cere o încetare a focului pentru orașul asediat Mariupol, pe fondul temerilor că Putin ar putea dinamita pentru a doua oară calea de scăpare a refugiaților cu lovituri aeriene.

Președintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, a avertizat că forțele rusești se pregătesc să bombardeze Odessa, un oraș-port istoric de pe coasta Mării Negre.

Vă recomandăm să mai citiți și:

Cea mai mare centrală nucleară din Ucraina funcționează la ordinul Rusiei

Tot mai mulți rezerviști din Germania își oferă sprijinul pentru Ucraina

Consumatorii de pâine vor suporta costul războiului declanșat de Rusia în Ucraina

Rusia ar putea trimite până la 1.000 de mercenari în plus în Ucraina în perioada următoare

Mihaela Horchidan
Mihaela Horchidan
Mihaela și-a finalizat studiile la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, având experiență în presa online și radio. Curiozitatea, dorința de a afla cât mai multe și pasiunea pentru istorie, ştiinţă şi natură au condus-o către Descopera.ro citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase