Home » D:News » Un investigator de OZN-uri spune că familia sa ar fi văzut o creatură înspăimântătoare

Un investigator de OZN-uri spune că familia sa ar fi văzut o creatură înspăimântătoare

Publicat: 12.03.2022

Foști oficiali ai Pentagonului spun că familia unui investigator de OZN-uri a raportat o creatură înspăimântătoare care se uita în casa lor.

Un nou raport al Military.com, bazat pe interviuri cu mai mulți foști oficiali implicați în investigațiile Pentagonului cu privire la Obiectele Zburătoare Neidentificate, evidențiază cât de mare poate fi interesul armatei pentru Fenomenele Aeriene Neidentificate (UAP), așa cum au fost redenumite OZN-urile.

Deși detaliile despre interesul armatei pentru fenomenele presupuse a veni din altă lume s-au pierdut de-a lungul anilor, unele dintre noile afirmații sunt atât de ciudate încât îi fac pe oameni să se întrebe pe ce anume este cheltuit bugetul militar.

Să luăm, de exemplu, cazul „incidentului Nimitz”, un punct important din recentele desecretizări de UAP ale armatei. În 2004, piloții avioanelor de luptă care decolaseră de pe portavionul nuclear USS Nimitz au întâlnit și au înregistrat un obiect ciudat care a devenit cunoscut sub numele de „Tic Tac” datorită formei sale alungite.

Care ar putea fi explicația cea mai probabilă?

Deși s-a scris mult despre Tic Tac, până la acest interviu al Military.com nu se știa de faptul că Pentagonul a transformat un marinar în investigator de OZN-uri și l-a să investigheze incidentul Nimitz; apoi, după ce marinarul s-a întors acasă în Virginia, soția și copiii lui adolescenți au spus că au văzut, de două ori, o creatură „asemănătoare unui lup” care mergea pe picioarele din spate uitându-se în interiorul casei lor.

Dacă pare că sună absolut nebunesc, așa este. De fapt, seamănă izbitor de mult cu un anume episod din „Dosarele X”.

Explicația cea mai probabilă este că familia acestui investigator de OZN-uri și-a imaginat totul sau a confundat unele animale sălbatice locale cu un vizitator de altă lume. Însă faptul că Pentagonul investighează astfel de afirmații colosale și că foștii oficiali vorbesc despre ele este cel puțin uimitor.

Oficialul Agenției de Informații a Apărării, pensionat între timp, James Lacatski, a declarat în interviu că armata a început să ia OZN-urile mai în serios după ce au apărut îngrijorări că ar putea prezenta riscuri pentru securitatea națională.

Ce știe de fapt guvernul despre OZN-uri?

„Știi ce era pe internet la acea vreme, mi se părea o tehnologie avansată. Am spus: ‘Sunt interesat. Trebuie să facem ceva în privința asta dacă este adevărat’. Am vorbit cu conducerea și așa a început totul”, a spus Lacatski, citat de Futurism.

Dovezile despre interesul armatei pentru OZN-uri au crescut de când oficialii au început să divulge documente presei în timpul administrației Trump. În decembrie 2021, Congresul a aprobat cheltuielile de apărare care includ înființarea unui birou de studiu al OZN-urilor mai orientat spre public. Cu toate acestea, raportarea a rămas fragmentată și neconsolidată, deoarece, firește, armata nu a desecretizat atât de multe informații.

Cu noul birou de la Pentagon, pe care unii entuziaști îl laudă și alți critici îl detestă, există o oarecare speranță că publicul poate obține în sfârșit mai multă claritate cu privire la ceea ce știe de fapt guvernul despre OZN-uri și ce lucruri ciudate au fost studiate pentru a dobândi acele cunoștințe.

Vă recomandăm să citiți și:

Un profesor de la Stanford spune că a analizat fragmente metalice de la OZN-uri

Fost ofițer Pentagon: piloții care au întâlnit OZN-uri au arsuri provocate de radiații

Fost astronaut: Cine crede că OZN-urile sunt extratereștri, acela este un idiot

O nouă filmare, surprinsă de Marina SUA, arată un OZN sferic care dispare brusc în ocean

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase