Home » D:News » O nouă filmare, surprinsă de Marina SUA, arată un OZN sferic care dispare brusc în ocean

O nouă filmare, surprinsă de Marina SUA, arată un OZN sferic care dispare brusc în ocean

O nouă filmare, surprinsă de Marina SUA, arată un OZN sferic care dispare brusc în ocean
Credit foto: Jeremy Corbell - YouTube
Publicat: 29.05.2021

Un OZN sferic se menține în aer, se deplasează dintr-o parte în alta și pare să se scufunde la un moment în ocean. Asta arată o nouă filmare care a fost publicată recent de către un regizor care produce documentare despre OZN-uri.

Deși un purtător de cuvânt al Pentagonului a confirmat că Marina Statelor Unite a suprins imaginile, purtătorul de cuvânt nu a precizat unde și când au fost filmate.

La data de 14 mai, Jeremy Corbell a descris misteriosul obiect pe pagina sa web, scriind că „Marina SUA a fotografiat și filmat OZN-uri sferice și vehicule transmedii avansate” (vehicule care pot circula pe apă și în aer) în 2019.

În filmare, surprinsă de pe ecranul unui monitor și editată de mai multe ori, un obiect rotund și întunecat plutește deasupra liniei orizontului. Vocile unor bărbați pot fi auzite în fundal, care par să fie uimiți de viteza cu care obiectul se mișcă în plan orizontal.

„Wow, s-a scufundat!”

Imaginile ating un punct culminant atunci când obiectul dispare în ocean, unul dintre bărbați exclamând „Wow, s-a scufundat!” după ce Obiectul Zburător Neidentificat a dispărut.

Potrivit lui Corbell, filmarea a fost făcută la data de 15 iulie 2019, în jurul orei 23:00 (Ora Pacificului), din interiorul centrului de informații al navei de luptă USS Omaha, în apropiere de coasta orașului San Diego.

Credit foto: Jeremy Corbell

Imaginile prin radar cu OZN-ul arată o minge solidă, cu un diametru de aproximativ 2 metri, care zboară cu viteze de la 74 până la 254 km/h. Zborul său a durat mai bine de o oră, culminând cu momentul în care obiectul sferic dispare printre valuri.

„Incidentul este un real mister”

În locul în care a fost surprins obiectul nu a fost găsită nicio epavă sau orice alt fel de rămășițe.

„Un submarin a fost trimis la fața locului, însă nu a recuperat nimic. Nu șim ce va dori să spună Pentagonul sau Marina despre incidentul în care a fost implicată USS Omaha, însă suntem convinși că incidentul este un real mister și așteptăm cu nerăbdare orice fel de informații”, a mai scris Corbell.

Susan Gough, purtător de cuvânt al Pentagonului, a confirmat că Marina SUA a surprins imaginile.

Ce a spus Pentagonul despre obiectul sferic filmat de Marina SUA?

Gough a mai declarat că filmarea a fost inclusă într-o „analiză în desfășurare” a grupului de lucru privind Fenomenele Aeriene Neidentificate (UAPTF), un program al agenției de informații navale care investighează incidente cu vehicule aeriene fără explicație.

Cu toate acestea, Gough nu a comentat în privința altor detalii pe care Corbell le-a inclus în descrierea sa. Filmarea nu este clasificată și imagini cu OZN-ul sferic au fost incluse anterior într-un raport al UAPTF, elaborat la data de 1 mai, potrivit Science Alert.

Mai multe dezvăluiri despre OZN-uri vor fi făcute de către Pentagon în următoarele săptămâni. Un nou raport în privința Obiectelor Zburătoare Neidentificate ar uma să fie publicat în luna iunie.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Un fost senator american susține că Armata SUA nu i-a dat voie să vadă rămășițe de OZN

Pentagonul confirmă că imaginile cu un OZN în formă de piramidă sunt autentice

Fostul director al serviciilor de informații naționale spune că SUA a detectat mai multe OZN-uri decât știe publicul

Documentele CIA despre OZN-uri sunt varianta reală a serialului Dosarele X, susține un expert

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase