Home » D:News » Majestatea Sa Margareta participă la slujba de comemorare a Principelui Philip, la Londra

Majestatea Sa Margareta participă la slujba de comemorare a Principelui Philip, la Londra

Publicat: 29.03.2022
Majestatea Sa Margareta participă la slujba de comemorare a Principelui Philip, la Londra
Credit: Profimedia

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Consort vor participa la slujba de comemorare a Alteței Sale Regale Principele Philip, Duce de Edinburgh.

Biroul de presă al casei Majestății Sale Ccustodele Coroanei anunță participarea reprezentanților Familiei Regale a României la slujba de comemorare a Alteței Sale Regale Principele Philip, Duce de Edinburgh.

„Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort vor lua parte la Slujba de comemorare a Alteței Sale Regale Principele Philip, Duce de Edinburgh, care va avea loc la Abația Westminster, la Londra, marți, 29 martie 2022”, potrivit comunicatului de presă transmis luni.

Ducele de Edinburgh, prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a murit în 9 aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani, la Castelul Windsor, potrivit Mediafax.

Prinţul Philip era căsătorit cu regina Elisabeta de aproape 70 de ani.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase