Home » D:News » Submarinul de lux pe baterii îți permite să dai petreceri sub apă. Cum arată mașinăria?

Submarinul de lux pe baterii îți permite să dai petreceri sub apă. Cum arată mașinăria?

Publicat: 20.05.2022

U-Boat Worx, o companie care produce submarine private, a conceput submarinul de lux pe baterii care pare desprins din filmele cu James Bond.

Submarinul de lux pe baterii se numește UWEP, acronim pentru Under Water Entertainment Platform, și măsoară 35 de metri lungime, 7,6 metri lățime și 7 metri înălțime, oferind aproape 150 de metri pătrați de spațiu care poate fi folosit în scopuri de divertisment.

UWEB poate găzdui 120 de pasageri, ceea ce este destul de mult pentru un submarin. În plus, nava este alimentată de o baterie de 1,2 megawați-oră, notează Interesting Engineering.

Submarinul de lux pe baterii oferă priveliști uimitoare

Bateria îi permite submarinului o durată de funcționare de 18 ore cu o singură încărcare și îi permite submarinului să atingă o viteză maximă de aproape 5 km/h sub apă și să atingă adâncimi de aproximativ 200 de metri. În caz de urgență, submarinul se mândrește și cu un sistem de alimentare de rezervă care poate fi activat pentru a menține sistemele critice pornite timp de 96 de ore.

Submarinul are 14 ferestre, fiecare dintre ele având aproximativ 4,5 metri în diametru, pentru a le oferi pasagerilor săi priveliști extraordinare asupra adâncurilor apei.

Probabil vă întrebați ce pot vedea oamenii în întunericul mării, mai ales noaptea. Producătorii navei s-au gândit și la asta și au echipat-o cu reflectoare subacvatice monstruoase care oferă suficientă lumină pentru a putea privi suprafața subacvatică.

Submarinul poate fi folosit și la suprafața apei

Nu în ultimul rând, atunci când submarinul nu este scufundat, partea superioară a acestuia funcționează ca o punte spațioasă pentru relaxare, unde oamenii pot merge să ia aer curat sau să se bucure de o priveliște frumoasă a mării. Întreaga navă este înconjurată de balustrade, în acest fel toți oamenii sunt în siguranță.

Deși acest submarin este destul de scump pentru un om obișnuit, el ar putea fi cumpărat de companii care să organizeze tururi la bordul lui.

Vă recomandăm să citiți și:

Avocații încearcă să o facă pe Happy un elefant cu personalitate juridică

Toți oamenii din Coreea de Sud sunt pe cale să devină cu un an mai tineri

Arcul de Triumf din București, deschis vizitatorilor în fiecare weekend pe perioada verii

Blue Origin a anunțat când va avea loc următorul zbor turistic

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase