Home » D:News » Jucăriile SpaceX vor deveni realitate începând cu 2023

Jucăriile SpaceX vor deveni realitate începând cu 2023

Publicat: 23.07.2022

Tuturor ne plac jucăriile, iar pasionații de explorare spațială vor avea un motiv în plus să se bucure: în 2023 vor apărea jucăriile SpaceX.

Compania Mattel a anunțat pe 20 iulie că colaborează cu compania lui Elon Musk pentru a crea jucăriile SpaceX și alte obiecte de colecție inspirate de compania aerospațială.

Jucăriile vor fi disponibile în 2023 prin intermediul mărcii Matchbox a companiei Mattel, precum și prin intermediul Mattel Creations, platforma directă către consumatori a companiei.

Cu jucăriile SpaceX, Mattel promovează exploarea spațială

„Ne mândrim cu capacitatea noastră de a crea produse și experiențe care onorează momentele culturale și inspiră omenirea”, a declarat Nick Karamanos, vicepreședinte senior al parteneriatelor de divertisment la Mattel, într-un comunicat citat de Phys.org.

Mattel, prin intermediul mărcilor sale cunoscute precum Hot Wheels și Barbie, a creat mai multe jucării pentru a promova explorarea spațiului. De exemplu, producătorul de jucării oferă în prezent o versiune de astronaut a păpușii sale Barbie și mai multe vehicule Hot Wheels bazate pe roverele marțiene.

Barbie în spațiu

În aprilie, Mattel a anunțat că va trimite două păpuși Barbie în spațiu, în parteneriat cu Stația Spațială Internațională.

Acest lucru se întâmplă pentru a le încuraja pe fete să ia în considerare o carieră în știință, tehnologie, inginerie și matematică.

Vă recomandăm să citiți și:

O crimă din 1975 a fost elucidată abia acum. Un pahar de cafea a fost cheia

Joe Biden are COVID-19. Ce tratament primește președintele SUA?

Netflix a pierdut 970.000 de abonaţi. Ce planuri are gigantul de streaming?

Indonezia a respins legalizarea marijuanei medicinale

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase