Home » D:News » Un turist abandonat de prieteni pe munte și-a scris CNP-ul și numele pe picior, fiind convins că va muri

Un turist abandonat de prieteni pe munte și-a scris CNP-ul și numele pe picior, fiind convins că va muri

Un turist abandonat de prieteni pe munte și-a scris CNP-ul și numele pe picior, fiind convins că va muri
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 25.07.2022

Un turist a fost abandonat de prietenii cu care urcase pentru prima dată pe munte, iar convins că va muri, acesta și-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele și numărul mașinii, pentru a fi recunoscut ulterior. El a fost găsit de salvamontiștii din Argeș.

Salvamontiștii din Argeș au intervenit pentru a recupera un grup de tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, necunoscători ai zonei montane unde mergeau pentru prima oară.

La un moment dat, unul dintre ei nu a mai putut continua, povestește salvamontistul Cristian Toma, pe Facebook. Acesta a alertat echipele Salvamont Argeș care s-au pus imediat în mișcare pentru a-l salva.

„S-a gândit numai la faptul că va muri și nu va mai fi găsit”

„În timpul cât a stat singur pe munte, părăsit de colegii de grup, s-a gândit numai la faptul că va muri și nu va mai fi găsit, îl mănâncă animalele sălbatice, etc. Și-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele și numărul de la mașină în speranța că dacă cineva îl va găsi să știe cine a fost”, povestește salvamontistul argeșean.

Se pare că turistul abandonat de prieteni pe munte era epuizat din cauza efortului.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase