Home » D:News » Urna cu cenușa părinților unei femei a fost rătăcită de o companie aeriană

Urna cu cenușa părinților unei femei a fost rătăcită de o companie aeriană

Urna cu cenușa părinților unei femei a fost rătăcită de o companie aeriană
Foto: Pexels
Publicat: 01.08.2022

Bagajul unei femei, care conținea urna cu cenușa părinților ei, a fost rătăcit mai multe săptămâni de compania aviatică. În cele din urmă urna a ajuns la proprietarul ei și a fost folosită în cadrul unui ritual funerar, potrivit BBC.

Donna O’Connor a zburat din SUA pentru a împrăștia cenușa părinților săi în Republica Irlanda, dar la sosirea pe aeroportul din Dublin a descoperit că bagajul lipsea. După săptămâni întregi în care a încercat să îl recupereze, a aflat că valiza sa fusese trimisă înapoi, în Chicago.

„Să știu că cenușa părinților mei se afla acolo a fost atât de înspăimântător pentru mine, pentru că mă gândeam: unde sunt? În loc să mă gândesc: unde este geanta mea?, mă tot gândeam: unde sunt părinții mei?”, a povestit ea pentru BBC.

Cum a reușit compania să rătăcească urna cu cenușa părinților acestei femei?

O’Connor a călătorit în Republica Irlanda pentru a participa la o slujbă de comemorare pentru părinții ei. Cu ajutorul unui străin binevoitor, geanta și urna cu cenușă au ajuns în Irlanda după câteva săptămâni.

Dermot, un angajat al aeroportului din Dublin, a contactat-o pe O’Connor și s-a oferit să îi ia valiza de la aeroportul din Chicago și să o ducă la ea.

Ritualul funerar a fost dus la îndeplinire

„Sunt foarte recunoscătoare pentru asta și pentru bunătatea lui Dermot”, a spus ea.

Cenușa părinților a fost împăștiată în Castlebar, în comitatul irlandez Mayo.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase