Home » D:News » Facebook a luat-o razna? Sute de utilizatori au fost afectați

Facebook a luat-o razna? Sute de utilizatori au fost afectați

Facebook a luat-o razna? Sute de utilizatori au fost afectați
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 25.08.2022

Sute de sesizări de la utilizatori din Italia și din străinătate au fost primite după ce oamenii și-au văzut miercuri pereții Facebook plini de postări ale unor persoane necunoscute.

Problema a fost semnalată și pe Twitter cu hashtag-ul #facebookdown, conform ANSA.

Nu pare să fi fost vorba de un blocaj, ci mai degrabă de o defecțiune a algoritmului care reglementează și organizează conținutul de pe „feed-urile”, panourile de mesaje ale membrilor.

„Ne străduim să readucem lucrurile la normal”

„Știm că unii oameni au probleme cu feed-ul lor de pe Facebook. Ne străduim să readucem lucrurile la normal cât mai repede posibil. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, a spus un purtător de cuvânt al Meta.

Au existat, de asemenea, multe sesizări pe Downdetector, un site unde oamenii pot raporta diverse probleme cu serviciile web. Cele mai multe dintre sesizări arată apariția postărilor unor celebrități pe care utilizatorii nu le urmăreau și mesaje de felicitare pentru utilizatorii care nu fac parte din rețeaua de prieteni.

În unele cazuri, postările grupurilor publice au fost afișate și în fluxul principal, care nu ar trebui să fie afișate pe pagina principală a rețelei sociale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase