Home » D:News » Familia Regală a României va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală a României va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală a României va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a
Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Consort. Sursa foto: Profimedia
Publicat: 14.09.2022

Familia Regală a României a anunțat că va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Înmormântarea va avea loc pe 19 septembrie.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Consort vor lua parte la funeraliile Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, au anunțat marți reprezentanții Familiei Regale a României.

„Toate generațiile din Familiile Regale română și britanică au fost apropiate”

„Toate generațiile din Familiile Regale română și britanică au fost apropiate, dar pentru generația de astăzi, Regina Elisabeta a II-a și Principele Philip rămân drept modele spirituale și profunde surse de inspirație”, scrie în mesajul de condoleanțe transmis de Familia Regală a României, imediat după decesul Reginei Elisabeta a II-a.

De asemenea, la Palatul Elisabeta din București, steagul este așezat în bernă, pentru a onora memoria Reginei Marii Britanii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase