Home » D:News » Volodimir Zelenski a exclus orice posibilitate de negociere cu Vladimir Putin

Volodimir Zelenski a exclus orice posibilitate de negociere cu Vladimir Putin

Volodimir Zelenski a exclus orice posibilitate de negociere cu Vladimir Putin
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 05.10.2022

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a exclus orice posibilitate de relansare a negocierilor de pace cu Rusia atât timp cât este la putere preşedintele Vladimir Putin, informează agenţia Reuters.

Volodimir Zelenski a emis un decret prezidenţial prin care a formalizat declaraţiile făcute recent, după ce Vladimir Putin a anexat regiunile ucrainene Doneţk, Lugansk, Zaporojie şi Herson.

Zelenski afirmă că negocierile cu Vladimir Putin sunt „imposibile”. „El nu ştie ce înseamnă demnitatea şi onestitatea. Prin urmare, noi suntem dispuşi să dialogăm cu Rusia, dar cu un alt preşedinte al Rusiei”, a afirmat Zelenski.

Volodimir Zelenski a emis un decret prin care exclude negocierile cu Vladimir Putin

Decretul emis de preşedintele Ucrainei stabileşte că negocierile cu Rusia sunt „imposibile” atât timp cât este la conducere preşedintele Vladimir Putin.

Negocierile dintre Ucraina şi Rusia pentru oprirea conflictului militar au eşuat în urmă cu câteva luni şi, deocamdată, nu au fost reluate, în pofida apelurilor intense ale Naţiunilor Unite şi ale unor ţări precum Turcia.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase