Home » D:News » Elon Musk s-a răzgândit, din nou, în privința cumpărării platformei Twitter

Elon Musk s-a răzgândit, din nou, în privința cumpărării platformei Twitter

Publicat: 06.10.2022
Elon Musk s-a răzgândit, din nou, în privința cumpărării platformei Twitter
Sursa foto: Profimedia

Investitorul american Elon Musk, fondatorul şi directorul companiilor SpaceX şi Tesla, a propus continuarea procedurilor de achiziţionare a platformei de microblogging Twitter cu suma de 44 de miliarde de dolari, afirmă surse citate de agenţia Bloomberg şi de site-ul Axios.com.

Continuarea procedurilor de achiziţie ar putea facilita evitarea procesului în care Elon Musk este acuzat de Twitter că nu îşi respectă angajamentele din oferta iniţială de cumpărare.

Conform surselor citate, Elon Musk ar intenţiona să menţină oferta de 54,2 dolari pe fiecare acţiune a companiei Twitter, deşi nu este clar dacă nu cere alte modificări contractuale.

Reprezentanţii Twitter l-ar putea refuza pe Elon Musk

Conform cotidianului The Washington Post, Consiliul de administraţie al companiei Twitter analizează oferta.

Este posibil ca reprezentanţii platformei de microblogging să respingă planul lui Elon Musk dacă acesta prevede modificări semnificative ale ofertei iniţiale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase