Home » D:News » Ce rudă îl va interpreta pe Michael Jackson într-un film biografic?

Ce rudă îl va interpreta pe Michael Jackson într-un film biografic?

Ce rudă îl va interpreta pe Michael Jackson într-un film biografic?
Foto: Shutterstock
Publicat: 01.02.2023

Regretatul cântăreț pop Michael Jackson va fi interpretat de nepotul său în vârstă de 26 de ani, Jaafar Jackson, în filmul biografic „Michael”, a anunțat studioul Lionsgate.

„Michael” va explora „omul complicat care a devenit Regele muzicii pop”, a precizat Lionsgate într-un comunicat. Filmul va include „toate aspectele” vieții sale și performanțele sale cele mai notabile”, a precizat acesta, citat de Reuters.

Producția va începe în acest an, iar filmul va fi regizat de Antoine Fuqua și produs de Graham King, ambii spunând că Jaafar Jackson are o abilitate naturală în a-l imita pe unchiul său și a-i da viață.

Cine îl va interpreta pe Michael Jackson în filmul despre viața artistului?

„A fost clar că el este singura persoană care poate prelua acest rol”, a declarat King într-un comunicat de presă, adăugând că „abia așteaptă ca lumea să îl vadă pe marele ecran în rolul lui Michael Jackson„.

Lionsgate nu a abordat în mod direct unul dintre cele mai controversate aspecte ale poveștii lui Jackson – procesul său pentru acuzații de abuz sexual asupra copiilor în 2005 și acuzațiile suplimentare împotriva cântărețului prezentate în documentarul din 2019, „Leaving Neverland”.

În 2005, Jackson a fost achitat de un juriu din California în cazul de abuz sexual în care a fost implicat un băiat de 13 ani.

Un artist controversat

Documentarul din 2019 a urmărit relatările lui Wade Robson și James Safechuck, care au susținut că s-au împrietenit cu Jackson și au fost abuzați de acesta de la vârsta de 7, respectiv 10 ani, la începutul anilor 1990.

Jackson a fost un copil-vedetă alături de grupul pop al familiei sale, Jackson 5, și a urmat o carieră solo care l-a transformat într-unul dintre cei mai faimoși oameni de pe planetă înainte de a muri în 2009, la vârsta de 50 de ani.

Printre hiturile sale se numără albumul „Thriller” din 1982, care conținea melodia care dă titlul albumului, precum și „Billie Jean”.

Jaafar Jackson este fiul fratelui mai mare al lui Michael Jackson, Jermaine Jackson, care este, de asemenea, cântăreț și producător.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase