Home » D:News » Ozzy Osbourne și-a anulat din nou turneul european. Ce mesaj a transmis fanilor?

Ozzy Osbourne și-a anulat din nou turneul european. Ce mesaj a transmis fanilor?

Ozzy Osbourne și-a anulat din nou turneul european. Ce mesaj a transmis fanilor?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 04.02.2023

Ozzy Osbourne și-a anulat turneul european din motive de sănătate. Mai mult, postarea muzicianului se încheie cu un mesaj care „miroase” a rămas bun în general, de la concerte.

„Este probabil unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am avut vreodată să le împărtășesc fanilor mei. După cum știți, am avut un accident grav acum patru ani, care mi-a cauzat leziuni la coloana vertebrală”, a anunțat legendarul muzician.

Fostul lider al Black Sabbath a explicat că nu are forța necesară pentru a susține un turneu: „Singurul meu obiectiv în ultimii ani a fost să revin pe scenă. Vocea mea este în regulă, dar după trei operații, tratament cu celule stem, ședințe nesfârșite de fizioterapie și, recent, chiar și cu tratamentul revoluționar HAL, corpul meu rămâne slăbit”.

Fostul lider al Black Sabbath și-a amânat turneul pentru a treia oară

Ozzy Osbourne, care nu a mai concertat din 2018, a amânat acest turneu european din 2019, mai întâi din cauza sănătății sale, apoi din cauza pandemiei.

„Sunt cu adevărat emoționat de cât de răbdător ați așteptat cu biletele cumpărate cu mult timp în urmă, dar am ajuns la concluzia că nu sunt fizic în măsură să fac turneul european, deoarece nu aș putea face călătoria necesară. Ideea de a-mi dezamăgi fanii mă devastează mai mult decât vă puteți imagina vreodată.”

Ozzy Osbourne suferă de Alzheimer

Pe lângă accidentul care i-a afectat coloana vertebrală, artistul de 74 de ani suferă și de Alzheimer.

Postarea lui Ozzy Osbourne se încheie cu un mesaj care „miroase” a rămas bun de la concertele din întreaga lume: „Nu mi-am imaginat niciodată să-mi închei zilele de turneu așa. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase