Home » D:News » Aisbergul cu formă de penis a făcut înconjurul Internetului

Aisbergul cu formă de penis a făcut înconjurul Internetului

Publicat: 04.05.2023

Uneori chiar și natura se ține de șotii, creând de această dată aisbergul cu formă de penis care a captat atenția tuturor oamenilor de pe Internet.

Imagini cu ghețarul falic au fost capturate de fotograful canadian Ken Pretty, din orașul Dildo (care se poate traduce și ca „vibrator” din limba engleză) din provincia Newfoundland.

„Primesc multe răspunsuri, multe reacții la fotografie din cauza asemănării cu… o parte a anatomiei masculine”, a spus fotograful, care a făcut fotografia cu aisbergul cu formă de penis folosind o dronă.

Aisbergul cu formă de penis a făcut înconjurul Internetului

Ca în cazul celor mai multe lucruri în formă de penis care apar online, Internetul a fost plin de entuziasm și nu a întârziat să îi pună bucății de gheață diverse porecle care nu pot fi reproduse aici.

Aceasta nu este prima dată când un falus din zăpadă face înconjurul Internetului, în 2014 fiind creat un penis din omăt în Central Park din New York.

Natura se ține de șotii

Dar spre deosebire de acela, care a fost creat de om, cel fotografiat de Pretty a fost făcută de natură.

Deși se pare că acesta a fost un an productiv pentru aisbergurile de toate formele și dimensiunile de pe coasta înghețată a Canadei, cei care speră să vadă acest aisberg cu ochii lor vor avea ghinion: vârful deja a căzut, scrie Futurism.

Vă recomandăm să citiți și:

Tesla a crescut prețurile în SUA, China, Japonia și Canada

Pinguinul Chaka, primul din specia sa care a primit o scanare RMN. Ce probleme avea?

Regele Charles al III-lea s-a instalat în liniște în noul său rol de monarh

Un pui de ciobănesc german, cadoul autorităților din Turcia pentru Guvernul mexican

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase