Home » D:News » O fetiță de 8 ani care a suferit arsuri grave din cauza unui McNugget a primit aproape 1 milion de dolari despăgubire

O fetiță de 8 ani care a suferit arsuri grave din cauza unui McNugget a primit aproape 1 milion de dolari despăgubire

O fetiță de 8 ani care a suferit arsuri grave din cauza unui McNugget a primit aproape 1 milion de dolari despăgubire
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 24.07.2023

Un juriu din statul american Florida a acordat unei fete de opt ani despăgubiri de 800.000 de dolari. Aceasta a suferit arsuri grave atunci când un Chicken McNugget de la McDonald’s i-a căzut pe picior, potrivit BBC.

Incidentul s-a produs în 2019. Olivia Caraballo, pe atunci în vârstă de patru ani, s-a ars în timp ce își deschidea pachetul cu mâncare în mașină, la un drive-thru.

Inițial, familia fetei a cerut daune de 15 milioane de dolari. În instanță, avocații familiei au arătat fotografii cu locul rănii, precum și înregistrări audio cu țipetele fetei.

„Încă merge la McDonald’s, încă cere să meargă la McDonald’s”

Apărarea a susținut că familia ar trebui să primească doar 156.000 de dolari deoarece, potrivit avocaților, durerea victimei a încetat după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni.

„Încă merge la McDonald’s, încă cere să meargă la McDonald’s, încă trece prin drive-thru cu mama ei, mănâncă nuggets de pui„, a declarat avocatul apărării, Jennifer Miller, în instanță, potrivit CBS News.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase