Home » D:News » Ce pensie alimentară va plăti actorul Kevin Costner fostei sale soții?

Ce pensie alimentară va plăti actorul Kevin Costner fostei sale soții?

Ce pensie alimentară va plăti actorul Kevin Costner fostei sale soții?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 09.09.2023

Kevin Costner este nevoit să-i plătească soției Christine Baumgartner 63.209 dolari pe lună drept pensie alimentară pentru copii. În plus, actorul este responsabil și de costurile pentru educația și asistența medicală a acestora. El va plăti și alte cheltuieli, cum ar fi hobby-urile lor.

Audierile privind pensia alimentară dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner s-ar putea să se fi încheiat în favoarea actorului, potrivit unor noi documente judiciare citate de Insider.

În documentele obținute de Entertainment Tonight, judecătorul Thomas P. Anderle din comitatul Santa Barbara a detaliat cum a ajuns să-i permită lui Kevin Costner să plătească cu aproximativ 100.000 de dolari mai puțin pe lună decât au cerut avocații fostei sale soții.

Actorul va fi responsabil pentru „toate costurile de asigurare de sănătate ale copiilor”

Judecătorul a dispus ca starul din „Yellowstone” să plătească 63.209 dolari pe lună pensie alimentară pentru copii. Avocații lui Baumgarner ceruseră 161.592 de dolari pe lună.

În plus, instanța a hotărât că actorul va fi responsabil pentru „toate costurile de asigurare de sănătate ale copiilor și cheltuielile de sănătate nerambursate (inclusiv cele medicale, dentare, terapeutice și ortodontice)”, precum și pentru „toate taxele de școlarizare la școlile private și costurile aferente” pentru fiii Cayden, 16 ani, și Hayes, 14 ani, și fiica Grace, 13 ani.

Cei trei copii, obișnuiți cu o viață de lux

Pe lângă costurile legate de sănătate și educație, Costner plătește și „toate cheltuielile extracurriculare ale copiilor minori, cotizațiile la clubul de vânătoare, precum și mașina lui Cayden și cheltuielile legate de aceasta”.

Cei trei copii adolescenți ai lui Costner și Baumgartner au fost obișnuiți cu o viață de lux. People a relatat că, în timpul audierii privind pensia alimentară pentru copii de săptămâna trecută, avocatul lui Baumgartner, John Rydell, a declarat că acest lucru „este în ADN-ul lor”.

Ce era dispus Costner să plătească?

Baumgartner a depus la 15 iunie o listă cu cheltuielile familiei pentru anul 2022, care a arătat că educația copiilor se ridică la 78.780,26 de dolari anual. Familia a cheltuit 238.530,98 de dolari pe cheltuieli medicale. Cotizațiile lor de vânătoare au fost estimate ca fiind de 12.000 de dolari pe an.

Într-o declarație din 8 iunie, obținută de Insider, Costner a afirmat că era „dispus să plătească direct 100% din anumite costuri legate de copii”.

Într-o altă declarație a echipei lui Costner din 28 iunie, de asemenea consultată de Insider, acesta a împărtășit detalii despre ceea ce se încadrează la „cheltuieli extracurriculare”.

Christine Baumgartner a cerut divorțul după 18 ani de căsnicie

El a declarat că copiii „fac surf, joacă volei, schiază și pescuiesc”, iar „cotizațiile de vânătoare la care se face referire sunt pentru vânătoarea de păsări”.

„Vânez păsări cu doi dintre fiii mei și mă aștept să fac acest lucru cu fiica mea în viitor. Christine nu vânează păsări și nu ne însoțește atunci când mergem la vânătoare de păsări”, a spus el.

Costner și Baumgartner s-au căsătorit în 2004. Ea a cerut divorțul după 18 ani de căsnicie.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase