Home » D:News » Matthew Perry, cunoscut și iubit pentru rolul din Friends, a murit

Matthew Perry, cunoscut și iubit pentru rolul din Friends, a murit

Matthew Perry, cunoscut și iubit pentru rolul din Friends, a murit
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 29.10.2023

Matthew Perry, cel mai bine cunoscut pentru rolul Chandler Bing din serialul de succes Friends, a murit la vârsta de 54 de ani, potrivit presei americane.

Perry s-ar fi înecat la reședința sa din Los Angeles, SUA, au declarat surse care includ un reprezentant al actorului și autoritățile pentru jurnaliștii de la NBC News. Cauza oficială a morții nu a fost deocamdată dezvăluită.

Warner Bros Television Group, care a produs toate cele 10 sezoane ale serialului de comedie  Friends din 1994 și până în 2004, a transmis un omagiu ,,dragului nostru prieten” și ,,unui actor incredibil de talentat”, potrivit The Guardian.

Moartea lui Matthew Perry, șocantă și tristă

Potrivit Consequence.net, actorul s-ar fi aflat în jacuzzi atunci când a suferit un atac de cord.

,,Impactul geniului de său de comic a fost resimțit în toată lumea, iar moștenirea sa va dăinui în inimile multora. Este o zi cruntă, iar noi transmitem iubirea noastră familiei, celor dragi, și tuturor fanilor devotați”, au mai transmis producătorii Friends.

Foști colegi și actori au transmis omagii după vestea morții lui Matthew Perry, printre care și premierul canadian Justin Trudeau.

Prim-ministrul Canadei l-a cunoscut pe Perry pe vremea când erau copii, atunci când mama lui Perry era în echipa tatălui lui Trudeau, premierul canadian Pierre Trudeau. Actualul premier a spus că moartea lui Perry este ,,șocantă și tristă”.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Matthew Perry, cel mai iubit dintre Prietenii tăi. „Faima nu face ceea ce crezi că va face. Totul a fost un truc”

Veste tristă despre actorul Bruce Willis, diagnosticat cu demență frontotemporală

Philip Seymour Hoffman, actor de Oscar învins de droguri. „Uneori este greu să spui nu”

Gary Oldman, Dracula lui Francis Ford Coppola și actorul cu cele mai mari încasări din istorie

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase