Home » D:News » Realizatorul unei emisiuni radio din Australia a dispărut în mod misterios pe un râu cu crocodili

Realizatorul unei emisiuni radio din Australia a dispărut în mod misterios pe un râu cu crocodili

Realizatorul unei emisiuni radio din Australia a dispărut în mod misterios pe un râu cu crocodili
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 15.11.2023

Autoritățile din Australia au început o operațiune de căutare a unui bărbat, cunoscut pentru că a realizat o emisiune radio pentru pescari. Acesta a dispărut în timp ce se afla la pescuit pe un râu plin cu crocodili.

Roman Butchaski, fostul realizator de emisiuni radio, a dispărut în timpul unei excursii de pescuit, potrivit BBC. Operațiunea de căutare a început după ce Butchaski nu s-a întors la locul de campare.

Unele dintre bunurile sale, inclusiv mașina, au fost găsite pe marginea unui râu din Peninsula Cape York din Queensland.

Un pescar pasionat

Butchaski, cunoscut sub numele de Butch, este un pescar pasionat și a fost gazda emisiunii pentru pescari a postului de radio din Sydney 2GB. El obișnuia să meargă la pescuit în zona în care a dispărut, iar cunoscuții se tem că ar fi putut avea o problemă medicală legată de diabet.

Poliția a anunțat că mai mulți agenți se vor deplasa în zonă pentru a ajuta la căutare. Elicoptere și echipaje de la sol au fost trimise în regiunea în care trăiesc numeroși crocodili. De obicei, aceștia nu atacă oamenii, dar în ultimii ani atacurile s-au tot înmulțit.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase