Home » D:News » Birourile Federației de Rugby din Africa de Sud au fost sparte, însă hoții nu au luat trofeul Cupei Mondiale

Birourile Federației de Rugby din Africa de Sud au fost sparte, însă hoții nu au luat trofeul Cupei Mondiale

Birourile Federației de Rugby din Africa de Sud au fost sparte, însă hoții nu au luat trofeul Cupei Mondiale
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 16.11.2023

Mai mulți hoți au intrat în birourile Federației de Rugby din Africa de Sud, dar nu au luat trofeul Cupei Mondiale, câștigat recent de naționala africană și expus în clădire.

Spargerea a avut loc în suburbiile nordice ale orașului Cape Town. Un jurnalist local a distribuit pe platforma X înregistrări video în care apar mai mulți bărbați care intră în camera în care este depozitată replica trofeului William Webb Ellis.

Bărbații se apropie de trofeu, îl ating, dar îl lasă la locul lui. Polițiștii au confirmat faptul că trofeul este în siguranță și au anunțat că din sediu au dispărut sticle de whisky, tricouri semnate de jucători și laptopuri, potrivit BBC.

Africa de Sud a câștigat Cupa Mondială de Rugby pe 28 octombrie după ce a învins Noua Zeelandă în finala de la Paris, Franța.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase