Home » D:News » Soția șefului serviciilor secrete din Ucraina ar fi ajuns la spital cu simptome de otrăvire

Soția șefului serviciilor secrete din Ucraina ar fi ajuns la spital cu simptome de otrăvire

Soția șefului serviciilor secrete din Ucraina ar fi ajuns la spital cu simptome de otrăvire
Generalul Kyrylo Budanov, șeful serviciilor secrete din Ucraina. Sursa foto: Profimedia
Publicat: 29.11.2023

Soția șefului serviciilor secrete din Ucraina, Marianna Budanova, ar fi ajuns la spital cu simptome de otrăvire cu metale grele, a transmis NEXTA, pe canalul X.

Ziarul ucrainean Babel a fost primul care a scris despre faptul că Marianna Budanova a fost dusă la spital cu semne de otrăvire. Sursele „RBC-Ucraina” au confirmat că soția șefului Direcției principale de informații a fost otrăvită.

Nu există încă o confirmare oficială a acestei informații.

„O încercare deliberată de otrăvire”

Potrivit „Babel”, Budanova a fost diagnosticată cu otrăvire cu metale grele, care „nu sunt folosite în niciun fel în gospodărie și în armată”, ceea ce, potrivit interlocutorului publicației, poate indica „o încercare deliberată de otrăvire a unei anumite persoane”.

„Babel” mai scrie că starea de sănătate a femeii s-a deteriorat de mult timp, acum ea termină un tratament și va fi ținută sub control medical.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase