Home » D:News » Membrii familiei regale britanice au dezvăluit fotografiile de Crăciun

Membrii familiei regale britanice au dezvăluit fotografiile de Crăciun

Membrii familiei regale britanice au dezvăluit fotografiile de Crăciun
Credit foto: Josh Shinner/Kensington Palace/PA Wire/Profimedia
Publicat: 11.12.2023

Membrii Familiei Regale a Marii Britanii și-au dezvăluit imaginile pentru felicitările de Crăciun. Regele Charles al III-lea a ales o imagine de la încoronarea sa de la începutul acestui an.

Potrivit BBC, regele și regina au publicat o fotografie în care poartă robele și coroanele în sala tronului de la Palatul Buckingham pe 6 mai.

De asemenea, prințul și prințesa de Wales au publicat o fotografie alb-negru a familiei lor. Familia este înfățișată în jurul prințesei Charlotte, care este așezată pe un scaun. Fotografia lor a fost realizată de Josh Shinner, născut în Yorkshire, care a fotografiat anterior vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer și Sam Smith.

Felicitările de Crăciun sunt trimise prietenilor, familiei și colegilor

Regele și regina au fost surprinși de fotograful Hugo Burnand, pentru a doua felicitare de Crăciun care îl înfățișează pe Charles ca monarh.

Regele Charles și regina Camilla au fost încoronați la Westminster Abbey la începutul acestui an.

Membrii familiei regale publică în mod regulat imagini oficiale pentru felicitările de Crăciun care sunt trimise prietenilor, familiei și colegilor.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase