Home » D:News » Un bărbat din Marea Britanie a murit în timp ce își sărbătorea logodna în Australia

Un bărbat din Marea Britanie a murit în timp ce își sărbătorea logodna în Australia

Un bărbat din Marea Britanie a murit în timp ce își sărbătorea logodna în Australia
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 13.03.2024

Un bărbat din Marea Britanie care a emigrat în Australia pentru a deveni ofițer de poliție a murit după ce a căzut în timpul unei festivități de celebrare a logodnei sale, scrie BBC.

Liam Trimmer, în vârstă de 29 de ani, și-a tăiat artera carotidă de la gât în accidentul petrecut la locuința sa din Australia de Vest..

Deși cei dragi au încercat să îl resusciteze, Trimmer a murit cu puțin timp înainte de sosirea paramedicilor, au declarat autoritățile.

Un „ofițer extraordinar” care „iubea să-și ajute comunitatea”

Colegii au declarat că polițistul a fost un „ofițer extraordinar” care „iubea să-și ajute comunitatea”.

„Acesta este un moment foarte greu pentru poliția din Australia de Vest, a declarat comisarul Col Blanch presei locale, descriindu-l pe Trimmer ca fiind un „tânăr capabil, cu toată viața înainte”.

„S-a făcut totul pentru a încerca să-l salveze, dar nu a fost să fie și știu că toți cei care au fost implicați sunt foarte, foarte triști în acest moment… Cred că își doresc să se poată trezi din acest coșmar”, a declarat Blanch pentru 9 News Perth.

Poliția nu a oferit mai multe detalii

Poliția nu a oferit mai multe detalii despre cădere, spunând că acest caz va fi investigat de un medic legist.

Arterele carotide – situate pe ambele părți ale gâtului – sunt vase importante care asigură alimentarea cu sânge a creierului.

Ministerul britanic de Externe a declarat pentru BBC că personalul său din Perth a intrat în contact cu poliția din Australia de Vest.

Trimmer se mutase din Marea Britanie în Australia în 2013 pentru a se alătura forțelor de poliție.

După ce a absolvit pregătirea în academie în 2017, s-a mutat la Kalgoorlie – la aproximativ 600 km (370 de mile est de Perth) – și a lucrat în cadrul unității de poliție de intervenție tactică pentru infracțiuni comise de bande.

Sindicatul poliției din stat și-a prezentat, de asemenea, condoleanțele.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase