Home » D:News » Probleme pentru Cybertruck? Sunetul bizar produs de camionetă în noi imagini

Probleme pentru Cybertruck? Sunetul bizar produs de camionetă în noi imagini

Publicat: 28.03.2024

O filmare care arată camioneta Cybertruck în timp ce trece printr-o băltoacă, doar pentru a se opri în timp ce emite un sunet oribil și clipește ciudat din lumini, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Internauții s-au grăbit să tragă concluzii, sugerând că aparatura electronică a vehiculului nu era sigilată și catalogând-o ca fiind doar cel mai recent caz în care vehiculul robust, proiectat să supraviețuiască Apocalipsei, cedează la cele mai mici inconveniențe.

Ceea ce s-a întâmplat de fapt, însă, sugerează ceva mult mai puțin condamnabil, scrie Futurism.

Kyle Field de la Clean Technica, care filma conținutul creat în timp ce la volan se afla un pasionat de Tesla, cunoscut sub numele de DblCapCrimpin, a declarat într-un tweet ulterior că zgomotul a fost rezultatul „părții din față a căptușelii de la compartimentul roților care s-a desprins și s-a frecat de roată”.

„Am tras-o înapoi și am reparat-o pe teren” a scris Field.

Aparatura electronică a vehiculului nu era sigilată

Cu alte cuvinte, deși avem o mulțime de motive pentru a crede că Elon Musk, CEO-ul Tesla, ar fi putut supraevalua capacitățile camionetei Cybertruck, acest caz particular poate fi pus pe seama unui panou de caroserie care s-a desprins – și nu a unei defecțiuni catastrofale în urma unei scufundări într-o baltă.

Chiar și farurile care se stingeau și se aprindeau intermitent aveau probabil o explicație simplă.

„Luminile și ștergătorul s-au aprins atunci când Cybertruck a detectat (cu întârziere) apă pe parbriz”, a sugerat un utilizator X.

Utilizatorii de pe Reddit s-au grăbit să sublinieze că Musk a promis în 2022 că „Cybertruck va fi suficient de rezistent la apă pentru a servi pentru scurt timp ca o barcă, astfel încât să poată traversa râuri, lacuri și chiar mări care nu sunt prea agitate”.

Un nou pachet de modificări

Apoi, anul trecut, Musk a promis o completare probabil fantastică pentru un „pachet de modificări” care ar permite Cybertruck-ului „să traverseze cel puțin 100 m de apă, precum o barcă”.

„În cea mai mare parte trebuie doar să actualizăm garniturile ușilor cabinei”, a susținut el la vremea respectivă.

Tesla a lansat, de asemenea, noi funcții în decembrie pentru a optimiza Cybertruck pentru conducerea prin apă, care pare să funcționeze destul de bine, după cum demonstrează un videoclip.

Asta în ciuda unui anunț care apare pe ecranul vehiculului, care îi avertizează pe șoferi de „daune materiale, răni grave sau moarte” atunci când activează acest mod.

Vă recomandăm să mai citiți și:

Șoferii de Cybertruck spun că mașinile au început deja să ruginească

Producția de Cybertruck este un dezastru, spun oameni din interiorul Tesla

Anunțul lui Elon Musk despre Cybertruck. „Urăsc să dau vești proaste”

Cybertruck-ul lui Elon Musk și ștergătorul său de parbriz au stârnit amuzamentul internauților

Mihaela Horchidan
Mihaela Horchidan
Mihaela și-a finalizat studiile la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, având experiență în presa online și radio. Curiozitatea, dorința de a afla cât mai multe și pasiunea pentru istorie, ştiinţă şi natură au condus-o către Descopera.ro citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase