Home » D:News » Anunțul lui Elon Musk despre Cybertruck. „Urăsc să dau vești proaste”

Anunțul lui Elon Musk despre Cybertruck. „Urăsc să dau vești proaste”

Publicat: 26.08.2022

Tesla Cybertruck s-a lovit de încă o denivelare. În 2019, planul era ca vehiculul cu aspect ciudat să apară pe piață la prețul de 39.900 de dolari.

Cu toate acestea, Elon Musk a sugerat recent că specificațiile finale dar și prețul vehiculului electric nu vor fi aceleași cu cele anunțate inițial.

Vorbind la Adunarea Acţionarilor Tesla de la începutul acestei luni, Musk a spus că problemele economice au afectat planurile de lansare pentru Cybertruck, adăugând că preţul „va fi diferit” de promisiunile iniţiale, potrivit IFL Science.

Elon Musk a dat vina pe economie

„A fost dezvăluit în 2019 dar multe s-au schimbat de atunci”, a spus Musk în timpul evenimentului. „Deci, specificațiile și prețurile vor fi diferite. Urăsc să dau vești proaste dar nu există nicio modalitate de a anticipa inflația pe care am văzut-o.”

Musk a oferit puține detalii despre lansarea Cybertruck, în afară de câteva comentarii vagi, dar era dornic să promoveze vehiculul. „Ceea ce pot spune este că Cybertruck va fi o mașină al naibii de bună”, a adăugat el.

Ce este Tesla Cybertruck?

Tesla Cybertruck este un pick-up electric capabil, teoretic, să accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe oră în mai puțin de 3 secunde. Cu designul său „futurist”, vehiculul neobișnuit a atras o mare atenție în mediul online, dar încă nimeni nu știe dacă și când vehiculul va ieși efectiv pe șosea.

În 2019, Tesla plănuia să înceapă producția vehiculului în toamna lui 2021. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar producția a fost amânată până în anul următor. Atunci când a început noul an, producția a fost amânată și mai mult până la începutul lui 2023.

Luna trecută, Musk a spus că ne putem aștepta să vedem Cybertruck lansat până la jumătatea lui 2023. Având în vedere obstacolele cu care se confruntă Tesla în lansarea Cybertruck, chiar și această dată de lansare pare incertă.

Vă recomandăm să mai citiți și:

Cartea de vizită a lui Elon Musk a ajuns pe Internet. Cum a reacționat cel mai bogat om din lume?

O mașină Tesla a izbucnit în flăcări după trei săptămâni în cimitirul de mașini

Space X a lansat în spaţiu nava secretă Zuma. Elon Musk prezintă noi informaţii cu privire la primul zbor al megarachetei Falcon Heavy

Iată ce crede cu adevărat Neil deGrasse Tyson despre planurile lui Elon Musk privind colonizarea Planetei Roșii

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase