Home » D:News » Dr. Mihai Niculescu, Părintele Nutriției spune adevărul despre DIETE și SLĂBIT, în EXCLUSIVITATE, la „Altceva cu Adrian Artene”

Dr. Mihai Niculescu, Părintele Nutriției spune adevărul despre DIETE și SLĂBIT, în EXCLUSIVITATE, la „Altceva cu Adrian Artene”

Dr. Mihai Niculescu, Părintele Nutriției spune adevărul despre DIETE și SLĂBIT, în EXCLUSIVITATE, la „Altceva cu Adrian Artene”
Publicat: 24.05.2024

Jurnalistul Adrian Artene, folosindu-se de cel mai personal instrument al său atunci când vine vorba despre comunicare, podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, propune și în această săptămână un episod LECȚIE DESCHISĂ despre viața trăită frumos și sănătos.

Invitatul său, Doctorul Mihai Niculescu, poate fi numit Părinte al Nutriției, profesionist recunoscut și apreciat în toată lumea.

„Invitatul meu de săptămâna aceasta la masa de podcast „Altceva” este nimeni altul decât Dr. Mihai Niculescu, fondatorul Societății de Științe în Nutriție. Este expert în nutrigenetică și epigenetică, recunoscut la nivel internațional. A avut propriul laborator de cercetare în cadrul Universității din Carolina de Nord, a fondat propria companie dedicată personalizării nutriției și a stilului de viață, prin determinări genetice, a coordonat proiectul NUTRIGEN din cadrul UMF Timișoara, este membru de conducere al Societății Internaționale de Nutrigenomică și Nutrigenetică.”, povestește Adrian Artene.

În mai bine de o oră de discuție, specialistul spune adevărul despre diete și demolează cele mai nocive mituri despre alimentație. Mai mult decât atât, printre altele, lămurește dieta cu Ozempic, dezvăluie formula simplă de a combate obezitatea și explică exact care sunt riscurile postului intermitent sau al celui negru. Discuția completă va putea fi urmărită în PREMIERĂ sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 19:00, pe canalului oficial de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”.

ABONEAZĂ-TE la canalul de YouTube, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase