Home » D:News » Dongle- noul modem care revolutioneaza mobile broadband-ul?

Dongle- noul modem care revolutioneaza mobile broadband-ul?

Dongle- noul modem care revolutioneaza mobile broadband-ul?
Publicat: 29.05.2008
O mica minune a tehnologiei cu un nume neobisnuit este noua senzatie in domeniul comunicatiilor. Conform creatorilor acestuia, in scurt timp cate un Dongle va sta in preajma fiecarui laptop.

Pentru inceput, Dongle va fi folosit de marii producatori de computere pentru a proteja datele, precum si in cazurile tot mai frecvente de Digital Rights Management. Modemul USB care livreaza Internet printr-o retea 3G mobile este mult mai sigur datorita protectiei oferite de Dongle, noul sistem de securizare si acces pe internet. Dongle este de fapt modemul USB prin care este posibil noul tip de accesare a Internetului.

Cu toate ca Dongle este noua senzatie in domeniul tot mai cautat al accesarii sigure la o retea care ofera Internet, acest nou aparat este inca in perioada de prototip si studiu, iar cei care l-au produs avertizeaza ca cel putin pentru inceput, Dongle nu ofera protectie in proportie de 100%  fata de hacking si alte infractiuni des intalnite pe Internet.
Cu toate acestea, expertii in domeniu sunt de parere ca in curand putem spune adio conexiunilor Wi-Fi in favoarea noilor aplicatii si libertati de comunicare aduse de Dongle.l

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase